Wordt Paris Hilton ook presidentskandidate?

Paris Hilton
Isopix

Nu Kanye West zich officieel kandidaat heeft gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten, ruiken ook andere opvallende kandidaten hun kans. Zo is er nu Paris Hilton. De realityster postte op Instagram een foto waarop ze te zien is bij het Witte Huis, dat voor de gelegenheid een likje roze verf kreeg.

Een vrouwelijke president van de Verenigde Staten, het zou een unicum zijn. Maar als die vrouw ook nog eens Paris Hilton heet, dan is het al helemaal bijzonder. Paris Hilton droomt er alvast luidop van op sociale media.

Paris for President

Met een superroze foto op Instagram lijkt Paris haar kandidatuur voor de presidentsverkiezingen bekend te maken. We zien Paris, chihuahua in de hand, in een roze mantelpakje, voor het Witte Huis, of moeten we nu Roze Huis zeggen? Bij de foto plaatste ze de caption: “#PresidentParis, ik hou van hoe dat klinkt.” Bij de post plaatste ze nog de op en top Paris hashtags #ThatsHot en #MakeAmericaHotAgain.

Ook op Twitter liet Paris haar interesse voor het presidentschap blijken. Daar deed ze dat met een duidelijke tweet: “PARIS FOR PRESIDENT”. Daarbij gaf ze ook al een voorsmaakje van haar programma. “Ik zal de Amerikaanse economie steunen door enkel Amerikaanse designers te dragen.” Maar Paris zou natuurlijk Paris niet zijn als ze die kleren altijd zou aanhouden. “Tenzij ik wakker word en de dag schreeuwt om een bikini te dragen voor mijn landgenoten.”

“Your commandor in bikini”

Maar we moeten de kandidatuur van Paris natuurlijk wel met een korreltje zout nemen. De kans dat ze het daadwerkelijk zal opnemen tegen Donald Trump, Joe Biden en Kanye West, lijkt ons klein. Paris is met haar 39 lentes wel oud genoeg om president te worden. Voor die titel moet je in de Verenigde Staten namelijk nog steeds ouder zijn dan 35 jaar. Want het is niet de eerste keer dat Paris grapt over het presidentschap. Zo bracht ze meer dan 10 jaar geleden het nummer Paris For President uit.

In dat nummer ziet ze zichzelf als “your commandor in bikini” en heeft ze al enkele wetsvoorstellen. Zo wil ze Simon Cowell als opperste rechter en wil ze een echte fashion police oprichten. Maar Paris liet zo ook weten dat ze een voorstander is van het holebihuwelijk en dat klimaatopwarming “totally not hot” is.

Bekijk hier de videoclip van Paris For President:

Gesponsorde artikelen