Pommeline van ‘Temptation Island’ toont haar nieuwe vriend

Pommeline Temptation Island
VIJF

Na de breuk met Fabrizio heeft nu ook Pommeline opnieuw de liefde gevonden. De blonde verleidster van Temptation Island toont haar nieuwe vriend op haar Instagram Story. Fabrizio werd eerder al gespot met een nieuwe vlam, maar die romance liep al snel stuk.

Tot voor kort was Pommeline van Temptation Island verloofd met mede-verleider Fabrizio, maar onlangs raakte bekend dat de twee een punt hadden gezet achter hun relatie. Pommeline en Fabrizio zijn nog als koppel te zien in Temptation Island VIPS, dat vanaf later deze week ook te zien zal zijn op VIER.

Pommeline Levi
Instagram pommelinetilliere

Levi

Op Instagram toont Pommeline nu haar nieuwe vriend. Dat doet ze in verschillende stories. In de eerste twee foto’s is Levi te zien terwijl hij in bed knuffelt met Pommelines hond en steun en toeverlaat in moeilijke tijden, Maurice.

De derde foto is een foto van Pommeline die ze gedeeld heeft van de Story van Levi. Op de foto heeft hij “Loef je” en een hartje geplaatst. Het mag dus duidelijk zijn, de liefde is groot en iedereen mag het weten!

Gesponsorde artikelen