Roshina: “Twee maanden voor ‘Temptation Island’ had Karim contact met andere meisjes”

Roshina Karim Temptation Island
SBS

Roshina en Karim zijn het enige koppel van het meeste recente seizoen van Temptation Island dat nu nog samen zijn. Nochtans was dat voor de start van het programma helemaal niet zo vanzelfsprekend. Hun relatie hing toen zelfs even aan een zijden draadje.

“Verspreid over drie jaar zijn er dingen gebeurd in onze relatie die altijd op het randje waren. Het was niet dat Karim mij keihard bedroog, maar hij had wel veel contact met andere meisjes zodra wij een pauze inlasten”, vertelt Roshina aan de Nederlandse website Grazia.

“Er was veel meer”

In de eerste aflevering van Temptation Island op VIJF vertelt het koppel over een éénmalige fout van Karim, maar dat verhaal blijkt niet helemaal te kloppen. “Op tv brengen ze het alsof er één keer iets gebeurd is, maar er was veel meer”, klinkt het bij Roshina.

“Twee maanden voor Temptation Island hadden we een pauze om aan onze relatie en onszelf te werken. We hadden afgesproken om het te laten weten als we met iemand anders zouden gaan. Ik kwam er toen achter dat Karim op een datingsite contact had met héél véél meisjes. Toen had ik zoiets van: Elke keer als we iets afspreken, lieg jij tegen mij. Ik wil weten hoe jij bent als we écht samen zijn, en dat wilde ik daar uitvinden.”

Toekomst?

Ook op Temptation Island leek het even alsof het zou foutlopen tussen Roshina en Karim, maar uiteindelijk bleven ze toch elkaar trouw. Dat wil niet zeggen dat alles nu rozengeur en maneschijn is.

“Eigenlijk begint het nu pas écht. Er zijn nog veel dingen waar we hard aan moeten werken, zodat we samen kunnen groeien. Karim en ik houden heel veel van elkaar, dat zit goed. Maar wat de toekomst samen gaat brengen, weten we nu nog niet, er zijn te veel dingen die we nog moeten oplossen”, besluit Roshina.

Gesponsorde artikelen