Tegen De Sterren Op wordt alweer hilarisch: Justin Bieber zegt ‘sorry’ en de jacht op Klaasje is geopend

Tegen De Sterren Op wordt alweer hilarisch: Justin Bieber zegt ‘sorry’ en de jacht op Klaasje is geopend

Morgen verschijnt de nieuwe aflevering van Tegen De Sterren Op en het belooft alweer geniaal te worden. In de nieuwe aflevering zal Donald Trump de Amerika-correspondente voor het VTM Nieuws, Greet De Keyser, proberen inpalmen, zegt Justin Bieber echt ‘sorry’, moet Jani Kazaltzis het lesbische koppel Nathalie Meskens en Tine Embrechts restylen en wordt de jacht op Klaasje geopend. Olala, dat belooft! 

1. Donald Trump heeft een boontje voor Greet De Keyser

De Amerika-correspondente van het VTM Nieuws Greet De Keyser, gespeeld door Walter Baele, wordt ingepalmd door de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, gespeel door Ivan Pecnik. Dat gaat vonken geven!

2. Uiteráárd is Justin Bieber ook van de partij

Ella Leyers kruipt in de huid van popster Justin Bieber, die zich in een alternatieve versie van Sorry verontschuldigt voor … alles wat hij ooit verkeerd heeft gedaan. En oh ja, check die sixpack!

3. Wie mag Annelien Coorevits kussen?

Walter Baele kruipt in de huid van Freddy De Vadder, die gast is in het nieuwe seizoen van Mag ik u Kussen. Jonas Geirnaert, gespeeld door Guga Baúl, en doe-het-zelf-Roger, gespeeld door Chris Van Espen, vechten om de lippen van Annelien Coorevits, Clara Cleymans. Presentator Bart Peeters wordt dan weer gespeeld door Jonas Van Geel. Benieuwd wie Annelien mag kussen!

4. Nathalie Meskens en Tine Embrechts draaien een tongske!

Jani Kazaltzis, gespeeld door Chris Van Espen, krijgt een moeilijke opdracht in Zo Man Zo Vrouw. Nathalie Meskens en haar BFF Tine Embrechts spelen een lesbisch koppel met een stijl die Jani duidelijk niet zou aanstaan. Het strafste van allemaal? Nathalie en Tine kussen! What the fuck?!

5. En dan is er nog de jacht op Klaasje van K3 …

Morgen om 20u35 kan je naar de aflevering kijken op VTM! 

Gesponsorde artikelen