Left Right
scrollTop top

‘Unsolved Mysteries Volume 2’ krijgt nieuwe teaser


Unsolved Mysteries
© Netflix

Op maandag 19 oktober verschijnen de zes nieuwe afleveringen van Unsolved Mysteries op Netflix. Om de kijkers extra warm te maken voor die nieuwe lading mysteries heeft de streamingdienst nu een nieuwe teaser gedeeld.

In het begin van het jaar verschenen de eerste zes afleveringen van Unsolved Mysteries op Netflix en die spraken al tot de verbeelding. Nu komt er een tweede deel, waarin opnieuw zes mysterieuze zaken aan bod komen, waarbij de kijker oplossingen kan bieden op vragen die al jarenlang onbeantwoord zijn.

Unsolved Mysteries Volume 2

In het tweede deel zitten er opnieuw heel wat uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard zijn er opnieuw verdwijningszaken en onopgeloste moordzaken. Maar er is ook een volledige aflevering die gewijd is aan geesten die verschenen na de tsunami in Japan.

Ook deze keer wordt de kijker gevraagd om mee te denken en de makers te contacteren wanneer ze denken dat ze meer informatie hebben over de zaken. Na het verschijnen van de eerste zes afleveringen kregen de makers duizenden tips binnen. Dat zal bij deze zes nieuwe aflevering niet anders zijn.

Geen bewijsmateriaal

Om de kijkers extra warm te maken voor de nieuwe afleveringen, werd er nog een extra teaser op de wereld losgelaten. Die staat in het teken van aflevering 2 van het tweede deel van de reeks. Die aflevering heet Death in Oslo en volgt de mysterieuze dood van een al even mysterieuze vrouw in een hotelkamer in de Noorse hoofdstad Oslo.

De vrouw checkte in in het hotel onder een valse naam en werd er later dood teruggevonden. Maar er is niets over de vrouw geweten. Haar echte identiteit is nooit achterhaald en ook over haar dood zijn er duizenden vragen.

Het tweede deel van Unsolved Mysteries verschijnt op maandag 19 oktober op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588