Dit is waarom Julia Fox boodschappen ging doen in haar ondergoed

Actrice Julia Fox, de ex van Ye (Kanye West), ging recent viraal op sociale media. De Uncut Gems-ster is gekend voor haar excentrieke mode en make-up keuzes. En ook deze keer was het haar look die opviel. Fox ging namelijk boodschappen doen in haar ondergoed. Ze keerde zich nu naar haar Instagram Stories om uit te leggen waarom zo’n outfit eigenlijk “sociaal aanvaardbaar” zou moeten zijn.

Julia Fox, die een korte relatie had met rapper Ye, haar recentste modekeuze zorgde voor heel wat rumoer op sociale media. De actrice maakte op zondag 15 mei namelijk een tripje naar de supermarkt, maar niet zomaar eentje. Ze maakte daarbij een heus fashion statement door naar buiten te stappen in haar ondergoed.

Boodschappen doen

Bron: Rachpoot/Bauer-Griffin/Getty Images

De 32-jarige Julia Fox werd gefotografeerd in een zwarte beha en ondergoedset van Alexander Wang. En dat terwijl ze gewoon boodschappen ging doen. Ze maakte de gewaagde look compleet met een denim jasje, kniehoge laarzen van denim en een denim tas. Volgens ons is die handtas eigenlijk de jeansbroek die de actrice is vergeten aandoen.

Op Twitter lokte Julia’s outfit gemengde reacties uit. “Tuurlijk, als Julia Fox boodschappen doet in haar ondergoed, is ze een mode-icoon. Maar als ik het doe, ben ik ‘niet langer welkom in Whole Foods’, schrijft een fan. “Julia Fox is megaknap enzo, maar zoiets is ongeschikt om boodschappen in te doen”, tweette een ander.

Nadat de look viral ging op sociale media, legde de actrice haar kledingkeuze uit op haar Instagram Stories. “Ik denk gewoon dat als het sociaal aanvaardbaar is om te dragen op het strand, het overal zo zou moeten zijn”, schrijft ze.

Andere outfit

Bron: Rachpoot/Bauer-Griffin/Getty Images

Dit is echter niet de eerste keer dat Julia Fox wenkbrauwen doet fronsen met haar modekeuzes. In maart werd ze gespot in Los Angeles. Daar droeg ze een outfit bestaande uit een – letterlijk – zeer laag uitgesneden jeans. Daarbij gebruikte ze de tailleband van de broek eigenlijk als een bandeautopje. Op Instagram liet Fox weten dat ze het volledig zelf had gemaakt en postte er zelfs een videotutorial bij. De actrice maakte haar look af met een paar kniehoge spijkerlaarzen en een denim tas, dezelfde als waarmee ze onlangs boodschappen deed.

En als je je afvraagt hoe Julia ervoor zorgde dat de broek niet afzakte: ze moest “speciale lijm aan de bovenkant doen om te voorkomen dat de jeans eraf zouden glijden”.

Meer
Lees meer...