7 uitstekende redenen om te werken bij Politie Antwerpen

Bij de politie werken is leuk, bij Politie Antwerpen werken is ook nog eens dat tikkeltje ANDERS. Waarom? ‘t Stad leeft! Er zijn zoveel inwoners (521.600 om precies te zijn), tal van diensten en tonnen mogelijkheden. We geven je 7 redenen om een job bij Politie Antwerpen dringend te overwegen:

1. ‘t Stad wordt je thuishaven

Je gaat aan de slag in de grootste stad van Vlaanderen. En die staat nooit stil. Antwerpen is tegelijkertijd woonstad, havenstad, winkelstad, diamantstad, feeststad, studentenstad én toeristische trekpleister. Voor de politie liggen de uitdagingen dus voor het grijpen.

2. Je voert een job uit die maatschappelijk relevant is

https://www.instagram.com/p/BpzOSThhzN4/

Je doet iets waar de maatschappij baat bij heeft en je bent belangrijk voor elke inwoner. Nu eens treed je op als Google Maps, dan weer als crisismanager of slachtofferhulp. Punt is: aan het einde van de dag heb jij iemand geholpen en dat geeft nu eenmaal voldoening.

3. Je kan een professionele aanpak verwachten, met aandacht voor je persoon

https://www.instagram.com/p/BgYpXivhUIu/

Werken bij de politie is fijn, maar niet altijd even makkelijk. Daarom wil Politie Antwerpen iedereen die bij haar werkt begeleiden en motiveren: van een persoonlijke begeleiding on the job tot het volgen van interessante opleidingen, ze doet haar uiterste best om een goede work-life balance te bewaken.

4. Er is voldoende ruimte om door te groeien, voor iedereen

https://www.instagram.com/p/Bb1d4jEh-V1/

Antwerpen heeft één van de grootste politiekorpsen van het land, en dat betekent: flink wat doorgroeimogelijkheden. In een korps van meer dan 2.650 medewerkers zijn er nu eenmaal meer diensten, meer specialisaties, en dus voor jou meer kansen om echt je ding te kunnen doen.

5. Een grootstad biedt een gevarieerd jobaanbod

https://www.instagram.com/p/BuwDDi4BLwN/

Variatie. Het is maar een woord. Zowel avontuurlijke mensen als zorgende handen en administratieve toppers kunnen bij Politie Antwerpen aan de slag. Operationele politie of burgerpersoneel? Door de week of in ‘t weekend? Dag of nacht? De keuze is aan jou.

6. Een groot korps krijgt een pak meer middelen …

https://www.instagram.com/p/By2GKxrhLOr/

Elk korps investeert in de toekomst, maar ‘t is bij Politie Antwerpen waar nieuw materiaal als eerste wordt getest. Een voorbeeld: de ‘Antwerpse’ app FOCUS laat je met één druk op de knop alle databanken raadplegen; het strafregister, het rijksregister én de databank met nummerplaten. Oh, en ze hebben de meest uitgeruste combi’s!

7. … en is altijd op zoek naar nieuw talent

Het Antwerpse politiekorps is groot en dat betekent dat ze altijd mensen kunnen gebruiken. Sterker nog: Politie Antwerpen is NU op zoek naar nieuwe mensen. Misschien is het voor jou wel tijd om te solliciteren? Waar ‘anders’ dan in Antwerpen?

Meer
Lees meer...