Alweer een nieuwe unicorntrend: uhm, … glitters in je vagina steken

Alweer een nieuwe unicorntrend: uhm, … glitters in je vagina steken

De unicorntrend is op allerlei vlakken helemaal in: frappuccinos, cake, kapsels, … Nu zijn ook ‘Intimacyglitters’ op de markt gekomen: glitters om in de vagina te steken. Wil je iets shockerend weten? Het is ongezond en dokters raden deze trend af. Blijkbaar is er een interessante reden om glitters in je vagina te steken: om je te voelen als een kleine vlinder. Oké, we leggen verder uit … 

De glitter die tegenwoordig in de vagina gaat, draagt de naam Passion Dust. Het ironische hieraan is dat het waarschijnlijk alle passie doet weggaan.

De glittercapsules zijn gecreëerd om je vagina te laten glinsteren. De capsules worden ingebracht en lossen nadien op in je vagina door de warmte en vocht. De glitters komen dan in je vagina vrij en kan je partner een uur lang genieten van een glittervagina. Volgens de website Pretty Woman Inc zou je door Passion Dust je partner moeten laten voelen dat je Yara, een waterdame of kleine vlinder, bent.

Je vagina zoals het nu is, is blijkbaar niet goed genoeg want de capsules zorgen niet alleen voor glinsters. De samenstelling zorgt er ook voor dat je vagina zachter aanvoelt, het ruikt naar snoepjes en een betere smaak heeft. En net daarin zit het gevaar …

Niet van de poes

Het lijkt misschien allemaal heel leuk en tof om eens uit te proberen, maar het gevaar van zo’n capsules valt niet te onderschatten. De vagina zorgt voor een natuurlijke balans van goede bacteriën die dienen als bescherming. Eens je bepaalde stoffen (zoals glittercapsules) in je vagina steekt, kan het evenwicht van de vaginale flora verstoord worden. Hierdoor heb je meer kans op irritaties, infecties en ontstekingen.

Daarnaast is de kans groot dat de waterdame het moet houden bij knuffelen want glitters zijn niet bevorderlijk bij gemeenschap. Glitters zijn niet bepaald zacht en kunnen zelfs kleine krasjes veroorzaken in je vagina. Gezellig is wat anders, denken we.

Gesponsorde artikelen