Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Nick en Liese spelen Cupido om ‘Big Brother’-koppel te vormen


Big Brother Cupido
© VIER

Er lijkt dan toch iets moois te bloeien in het Big Brother-huis. Gisteren kregen we al te zien hoe zowel Zoey als Michel wel een boontje voor elkaar hebben en in de teaser van vandaag krijgen we te zien hoe Cupido’s van dienst Nick en Liese een versnelling hoger schakelen.

Big Brother kan het leven veranderen van de deelnemers. En dan gaat het niet enkel over de winnaar die op slag heel wat rijker wordt, maar soms keren er ook mensen als koppel naar huis. Dit jaar zou dat ook kunnen gebeuren, want er lijkt iets moois te kunnen bloeien tussen Zoey en Michel.

Wingman en -woman

Nick en Liese willen de liefde een handje helpen. Zo informeerde Nick gisteren nog bij Michel welke dames in het huis z’n type zijn en is het nu aan Zoey om zijn vragenvuur te ondergaan. Daarbij ontdekt hij dat ook Zoey het wel “chaud” krijgt van Michel. Nick neemt het daarom op zich om voor Cupido te spelen.

Maar ook nieuwe huismeester Liese doet haar best om voor een beetje liefde te zorgen in het Big Brother-huis. In een tweede teaser zien we zo hoe ze Zoey en Michel samen krijgt om pruiken uit te testen. In de dagboekkamer vertelt ze dan dat ze Zoey soms een veelzeggende blik werpt of de twee soms bewust alleen laat om elkaar beter te leren kennen. Of de twee Cupido’s in hun opzet slagen, valt natuurlijk nog af te wachten. Maar het zorgt wel voor wat gezonde spanning in het Big Brother-huis.

Big Brother is elke weekdag om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.650.552
 • Aantal
  doden
  2.546.588
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141