Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’: 2 scheidingen, 1 gelukkig getrouwd koppel, maar hoe zit het nu met de andere 2 huwelijken?


‘Blind Getrouwd’: 2 scheidingen, 1 gelukkig getrouwd koppel, maar hoe zit het nu met de andere 2 huwelijken?

Het zou weleens het succesvolste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen worden. Want vorige week zagen we hoe drie koppels na vijf weken nog steeds getrouwd wilden blijven. Van Toon en Frie weten we ondertussen al dat ze tot op heden gelukkig getrouwd zijn, maar hoe zit het met de andere 2 hoopvolle koppels? Zijn ook Lieve en Aljosja en Esther en Tim nog steeds samen?

Vanavond is het tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen van Blind Getrouwd, waarin de koppels elkaar voor de eerste keer ontmoeten. En we dus ook te weten gaan komen wie er nu, vijf maanden later, nog steeds samen is. Uit de trailer voor die aflevering valt al heel wat af te leiden over de uitkomst. Zo zien we, zoals verwacht ietwat ongemakkelijke autoritten bij Mike en Marjolein en Damiano en Wendy. Maar bij de andere koppels gaat het er een stuk gezelliger aan toe.

Scheidingen

Twee koppels beslisten na het Blind Getrouwd-avontuur een punt te zetten achter hun huwelijk. Zowel Mike en Marjolein als Damiano en Wendy gingen na de vijf weken niet als koppel verder.

Mike en Marjolein gaven er een week voor het einde al de brui aan. Het koppel dat zo sterk startte, botste op een muur en de liefde die op het huwelijk zelf zo sterk aanwezig was, doofde volledig uit. Wat volgde waren ongemakkelijke stiltes, geforceerde conversaties en een huwelijk dat écht gedwongen aanvoelde. Sinds de scheiding hebben Mike en Marjolein elkaar niet meer gehoord, maar het lijkt ons niet dat ze elkaar nog veel te zeggen hebben.

VTM

Bij Wendy en Damiano is de vonk zelfs nooit echt overgeslagen. De twee verwachten duidelijk heel andere dingen van het huwelijk en conversaties verliepen stroef. Wendy kreeg niet de bevestiging die ze wilde, Damiano voelde de verliefdheid niet. De twee lieten bij het beslissingsmoment wel weten dat ze vrienden wilden blijven. Toch lijkt het nu, vijf maanden later, een beetje ongemakkelijk in de auto.

VTM

Toon en Frie

Het succeskoppel van dit seizoen is zonder enige twijfel Toon en Frie. Het ambitieuze koppel lijkt wel voor elkaar gemaakt. Ze voelen zich op hun gemak bij elkaar en verwachten dezelfde dingen van een relatie. Zo hechten ze allebei veel belang aan hun professionele carrière, maar hebben ze ook nood aan genegenheid. En die vinden ze bij elkaar.

Een match made in heaven dus, die niet meer kon mislukken. Daarom werd vorige week al bekendgemaakt dat Toon en Frie nog steeds gelukkig getrouwd zijn. En ze lijken gelukkiger dan ooit. Frie is ondertussen ingetrokken bij Toon en verder nemen ze het rustig aan. Maar het mag duidelijk zijn, dit is een koppel dat nog wel een tijdje stand zal houden.

VTM

Twijfelgevallen

Ook Tim en Esther en Lieve en Aljosja kozen ervoor om na de vijf eerste weken samen te blijven.

Tim en Esther spraken al meermaals over verliefdheid en over hun toekomst na het programma dus lijkt het voor ons evident dat ze nog steeds een koppel vormen. In de wagen gaat het er gemoedelijk aan toe, waarbij Tim de vraag stelt die we ons eigenlijk allemaal stellen. “Hoe breed is Damiano nu in het echt?”

VTM

En ook bij Aljosja en Lieve heerst er een gelaten sfeer in de auto. Aljosja noemt Lieve nog steeds “vrouw”, waarop Lieve als vanouds al giechelend reageert. Dus wij hebben ook hier het gevoel dat ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Zo zijn Aljosja en Lieve ook een succesverhaal. Op hun huwelijksdag leek het niets te worden. Het was ongemakkelijk, kil en Lieve stak haar teleurstelling niet onder stoelen of banken. Maar de joviale Aljosja heeft haar dan uiteindelijk toch voor zich kunnen winnen.

VTM

Succesvolste seizoen ooit

Alles lijkt er dus op dat dit seizoen van Blind Getrouwd het meest succesvolle is tot nu toe, met drie van de vijf koppels die zelfs na vijf maanden nog steeds samen zijn. In het eerste seizoen bleven van de drie koppels enkel Stijn en Nuria samen, die sinds kort de ouders zijn van een zoontje: Victor. Het tweede seizoen leverde twee koppels op. Evelien en Nicholas en Veerle en Nick zijn nu nog steeds getrouwd.

De inschrijvingen voor het volgende seizoen zijn inmiddels geopend, dus wie na dit succesvolle seizoen ook zin heeft om blind in het huwelijksbootje te stappen kan zich inschrijven op de website van VTM.

Bekijk hier hoe de koppels onderweg zijn naar de reünie:

VTM

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572