Brief voor Zweinstein niet gehad? Niet getreurd, je kan deze zomer wel gaan ontbijten zoals Harry Potter

Brief voor Zweinstein niet gehad? Niet getreurd, je kan deze zomer wel gaan ontbijten zoals Harry Potter

Op vakantie is er toch niks zoals een gigantisch ontbijtbuffet om de dag te beginnen. En voor Harry Potter-fans met een groot budget kan de ultieme droom nu uitkomen: ontbijten in de Great Hall in Zweinstein. Deze zomer organiseert Warner Bros. Studio Tour in Londen twee zondagochtendontbijtrecepties en iedereen kan daar bij zijn. Vergeet je puntige hoed en zwarte gewaden niet!

Harry Potter-fan en zin in een magisch momentje deze zomer? Dan is een ontbijt in Zweinstein waarschijnlijk jouw droom. En er is goed nieuws, want Warner Bros Studio Tour Londen gaat twee van die ontbijten organiseren komende zomer.

Op het menu staan onder andere minibrioches met knapperig, gerookt spek, een tomatenchutney en röstis met zongedroogde tomatenconcassé. Je hebt ook zicht op een gigantische Zweinsteinmaquette, zodat je alle hoekjes en kantjes van ’t kasteel eens kan bekijken.

Nadien hebben de brunchers vroege toegang tot de tentoonstelling, inclusief een bezoek aan de Great Hall, die klaarstaat voor ontbijt. Je hoort het goed: echt ontbijten in de hal is er niet bij, dat gaat door in een aparte kamer, kwestie van de studio’s niet te veel te beschadigen, maar je kan er later wel een souvenirfoto laten nemen.

’t Is niet goedkoop, ontbijten in Zweinstein, aan ongeveer 95 pond per persoon, al is het wegens Brexit relatief goedkoop, en exact het moment om eens chique te gaan eten in de meest magische plek van het Verenigd Koninkrijk. Het ‘kasteel’ is open op 21 en 2! augustus.

Gesponsorde artikelen