Britney Spears reageert nadat fans politie naar haar huis sturen: “Respecteer mijn privacy”

Eerder deze week kreeg Britney Spears bezoek van de politie. Dit gebeurde op vraag van verschillende fans van de zangeres die de politie belden omdat Britney haar account op Instagram verwijderd had. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn, maar volgens TMZ was de zangeres wel “geïrriteerd” na het bezoekje. En nu reageert ze ook zelf met een statement op Twitter.

Sinds Britney Spears (41) vrij is van haar conservatorschap deelt ze opnieuw geregeld foto’s en video’s op Instagram. Haar fans zijn dat ondertussen zo gewend dat ze aan de alarmbel trokken toen Britney plots haar Instagrampagina verwijderde. Enkele bezorgde fans belden zelfs de politie. 

Politie op bezoek

Enkele dagen geleden deelde Britney opnieuw een foto met een lange caption op Instagram. Niet veel later verwijderde de zangeres haar account. Dat deed ze in het verleden al vaker, maar deze keer maakten enkele fans zich zorgen om haar mentale toestand. Vooral door de zin: “Iemand van wie ik hou alles geven, zorgt alleen voor een mes in m’n hart”.

De lokale politie kreeg zo verschillende telefoontjes van fans met de vraag of ze konden gaan kijken bij Britney thuis. De politie deed vervolgens een wellness check bij de zangeres en besloot dat alles oké was. De lokale sheriff liet weten aan Page Six dat ze inderdaad op controle gingen bij de zangeres. “Ik kan bevestigen dat we niet geloven dat Britney Spears in gevaar is.” Wel zou Britney volgens bronnen van TMZ geïrriteerd zijn geweest na het politiebezoek. “Ze begrijpt dat haar fans enorm om haar geven en hopen dat alles goed gaat met haar. Daardoor was ze niet verbaasd dat alles escaleerde en de hulpdiensten ingeschakeld werden. Maar het kwam toch heel ongelegen.”

Reactie Britney Spears

Nu heeft ook Britney zelf gereageerd op het politiebezoek. Ze deed dat met een post op Twitter. Daarin sprak ze in een serieuze toon. “Zoals iedereen weet werd de politie gebeld om naar mijn huis te komen na enkele prank calls“, gaat Britney van start. “Ik hou van mijn fans, maar deze keer ging het te ver en werd mijn privacy geschonden. De politie kwam mijn huis niet binnen, want toen ze aan mijn poort arriveerden, hadden ze al snel door dat er niets aan de hand was en vertrokken ze direct.”

De dingen werden erger toen het nieuws de media bereikte. “Ik werd opnieuw in een negatief daglicht gesteld door de media. Op dit punt in mijn leven hoop ik dat het publiek en mijn fans, waar ik zo veel om geef, mijn privacy kunnen respecteren in de toekomst.”

Meer
Lees meer...