Bruidsmeisje komt in T-Rexpak naar trouw van haar zus omdat ze mocht “dragen wat ze wil”

T-Rex trouw
Facebook Christina Meador

Bruidsmeisje zijn, dat zorgt vaak voor kledingstress, want meestal heeft de bruid strikte eisen over wat je wel of niet mag dragen. Maar soms doet de bruid niet moeilijk en kunnen de bruidsmeisjes iets kiezen dat bij hun stijl en persoonlijkheid past. Dat is wat dit bruidsmeisje deed op de trouw van haar zus.

“Draag maar gewoon wat je wil”, die woorden zullen waarschijnlijk nog lang nazinderen bij Deanna Adams. Ze sprak ze uit tegen haar jongere zus en maid of honor Christina. Hoewel ze waarschijnlijk bedoelde dat haar zusje zich geen zorgen moest maken over een dresscode of een bepaald kleurenschema, nam Christina het wel heel letterlijk.

T-Rexpak

Christina droeg inderdaad wat ze wilde en kwam zo opdagen in een opblaasbaar T-Rexpak. Helemaal onverwacht was het niet, want enkele dagen voor de trouw had Christina haar zus al op de hoogte gebracht van haar plannetje. En zij vond het een schitterend idee.

Dus zo geschiedde en Christina stond op de dag van het huwelijk naast haar zus in haar dinopak. “Het was heet! Ik was verrast dat iedereen z’n best deed om de olifant in de kamer (of moet ik dino zeggen?) te negeren, maar ik kon zelf amper zien in het kostuum.” Foto’s van de trouw werden gedeeld op Facebook en begonnen zo hun eigen leven te leiden. Zo werden de foto’s duizenden keren geliked en zijn er heel wat mensen die nu ook als dino willen opdagen op een huwelijk.

Gesponsorde artikelen