Comfy thuiswerken doe je vanaf nu in deze 8 fashion items

Thuiswerken is voor sommigen een ware zegen, maar voor anderen toch eerder een last. Gelukkig kan je het voor jezelf wel extra aangenaam maken door je meest comfy outfit aan te trekken. Met deze 8 items zit je niet alleen goed, je doet het ook nog eens in stijl:

1. Je meest comfy joggingbroek uiteraard …

Als je een hele dag aan je bureau (of keukentafel) moet zitten werken, is het natuurlijk een pak leuker als je een gemakkelijke broek kan dragen. Weg met die kostuumbroek of die ruwe jeans en hallo comfy joggingbroek!

2. … of een boxershort, cause why not?

Ben je alleen of met je lief thuis aan het werken, dan kan je nog een stapje verder gaan. Zet je gewoon in je boxershort aan het werk. Waarom ook niet? Vergeet wel geen broek aan te trekken als je moet videoskypen, je weet nooit dat je ineens moet rechtstaan om iets te halen ?.

3. Samen met je favoriete hoodie of sweater …

Thuiswerken zou in een woordenboek moeten uitgelegd worden als “werken in je meest comfortabele kleding”. Daar hoort een leuke hoodie of een zachte sweater zeker bij. Dit gele exemplaar met “shit happens” is perfect om de werkdag door te komen.

4. … en gemakkelijke schoenen

Ook die kostuumschoenen mogen voorlopig even in hun doos blijven, want voortaan werk jij gewoon op je pantoffels of op je favoriete sneakers. Deze witte lederen sneakers voor heren van Nike zitten als gegoten en passen perfect onder je joggingbroek. Of je boxershort ?.

5. Maar ook een degelijk T-shirt voor die conference call

Als er via video overlegd moet worden, dan zie je er natuurlijk maar beter deftig uit. Je hoeft daarom niet meteen een kostuum aan te trekken, een leuk T-shirt will do. Zoals dit gestreepte exemplaar van Olaf Hussein.

6. Een horloge om de tijd niet uit het oog te verliezen kan ook handig zijn

Zelfdiscipline is cruciaal bij het thuiswerken, je raakt namelijk makkelijk afgeleid door alle andere leuke dingen die je thuis kan doen. Stel voor jezelf een planning op en houd je eraan. Met een fancy horloge om je pols verlies je de tijd alvast niet uit het oog. De horloges van Pulsar hebben net genoeg bling om je aandacht te trekken.

7. Kies ook gerust een tikkeltje parfum voor jezelf …

Van thuiswerken kan je een beetje gemakzuchtig worden. Houd daarom voor jezelf de discipline aan om je toch elke ochtend te verzorgen. Poets je tanden lekker fris, plets wat koud water in je gezicht en je bent klaar om de dag te veroveren, zelfs in je joggingbroek. Voeg daar nog een heerlijk geurtje van Tom Ford aan toe en je zit gebakken.

8. … en voor je ‘kantoor’

Heb je moeite om je te concentreren op je werk thuis of zit je compleet te stressen aan je keukentafel? Maak van je werkplek een oase van rust met deze geweldige geurstokjes van Rituals en verban de stress.

Werk jij de komende weken ook nog van thuis? Bestel dan online bij de Bijenkorf een splinternieuwe thuiswerkoutfit en blijf binnen in stijl. Bovendien geniet je van woensdag 1 april tot en met maandag 13 april ook nog van een mid season sale: exclusieve kortingen tot 30% op tal van topmerken. Je zal er nog nooit zo goed uitgezien hebben in je home office!

Meer
Lees meer...