Deze 11 dj’s moet je zeker checken op Tomorrowland

Tomorrowland is ZOVEEL meer dan David Guetta, Avicii en Tiësto. Desperados Club Stage heeft dit jaar opnieuw een supervette line-up, met zowel piepjonge artiesten als the good old gang. Waarom niet de main stage combineren met de kleinere clubs? Hier zijn 11 dj’s die je zeker moet checken als je naar Tomorrowland gaat.

1. Hardwell

Youtube

Hardwell was de pupil van Tiësto, maar is nu (op zijn 26ste!) de absolute nummer één van de dancemuziek. That’s right, the student becomes the master! Check hier zijn performance van vorig jaar en be there voor de live show op TML15.

2. 3 Are Legend

Youtube

1,2,3 … are legend! Dimitri Vegas, Like Mike én Steve Aoki samen on stage. What’s not to like?! Check hier al eens de chemistry tussen deze drie legendes.

3. Martin Garrix

Youtube
Wat hebben Martin Garrix en Hardwell gemeen? Ze zijn piepjong, fantástische dj-talenten en komen uit Nederland. Garrix had met Animals een dikke hit te pakken, zelfs Hardwell was een dikke fan. Hup, Holland, hup! 😉

4. Nicky Romero

Youtube
Allez, hoppa, wéér een Hollander! Er hangt daar toch wat in de lucht bij onze noorderburen: TALENT. Nicky Romero, stond al naast Calvin Harris, David Guetta en Avicii. Oh Romero, Romero … where are thou Romero? Op de main stage van Tomorrowland natuurlijk!

5. Feder

Youtube

Deze Franse dj brak pas vorig jaar door en in 2015 was het er alweer boenk op met Goodbye: nummer een in Rusland, Italië, België en Frankrijk. Verder heerste Feder over de Switch 30 van StuBru en scoorde daarmee beter dan Chemical Brothers en Major Lazer. Ja, hallokes! Vrijdag in Desperados Club.

6. Raving George

Youtube
Charlotte De Witte, a.k.a. Raving George, won enkele jaren geleden de Tomorrowland dj-contest op StuBru. Sindsdien stond de jonge Gentse al op TML, I love Techno en Pukkelpop. Dit jaar heeft ze een dikke hit te pakken samen met Oscar & The Wolf. Eat, sleep, Raving George, repeat! Zaterdag in de Desperados Club.

7. Merdan Taplak

Youtube
Deze Antwerpse dj met Turkse roots beschrijft zijn muziek als een mengeling van alle stijlen. Zuiderse ritmes, Braziliaanse grooves, Balkanmuziek, elektronische beats, that’s Merdan Taplak! Om het allemaal nog wat exotischer te maken speelt hij dit jaar in TML op Leaf, een drijvend podium op het water. MAGISCH.

8. Beauhause

Vimeo
Nog maar twee jaar vormen Angke en Lissa het groepje Beauhause. Maar al snel werden ze een veelgevraagd duo in populaire clubs als La Rocca, Versuz, Decandace en Studio 69. Two girls and a dj-set, ready to rule the world! Te beginnen met Tomorrowland, zaterdag in de Desperados Club.

9. Felix Da Housecat

Youtube
Felix Da Housecat mixte voor Madonna, Britney Spears en Kylie Minogue, maar ook voor P Diddy en The Chemical Brothers. Hij keerde in 2013 na een sabbatical terug naar de dance scene en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn. Wil je deze housecat aan het werk zien? Dan moet je zaterdag in Desperados Club zijn.

10. Sven Väth

Youtube
Dé pionier van de techno scene. In het wereldje kennen ze hem ook wel als ‘papa Väth’. Voor de ideale sound kiest deze dj voor vinylplaten, ALTIJD. Dus: vinyl only, baby! Zaterdag in Cocoon op TML.

11. Moonlight Matters

Youtube
Zondagavond is er een bangelijke afsluiter in de Desperados Club: Moonlight Matters. Moonlight Matters is what happens when the sun goes down, the mood is right, and creativity is set loose. En dat is EXACT wat deze dj doet: de ideale sfeer scheppen en zijn creativiteit de vrije loop laten. Wees maar zeker dat je dansbenen niet zullen stilstaan op zijn geniale remixen, zoals deze van Set Fire To The Rain van Adele. Enjoy, People of Tomorrow!

En, al wat in the mood? Spring tijdens TML zeker eens binnen in de Desperados Club! Kijk hieronder alvast wat je daar, buiten de fantástische line-up, te wachten staat:

Er zijn natuurlijk nog véél meer dj’s om te ontdekken op het festival dan deze 11 toppers. Bekijk hier de volledige line-up van Tomorrowland. Bronnen: DJ Mag, Tomorrowland, StuBru
Meer
Lees meer...