Deze 8 fashion items scoor je het best tijdens de solden

Nu alle feestdrukte voorbij is, is het tijd voor dé hoogdagen van elke fervente shopper: de solden! Het is de ideale periode om je garderobe aan te vullen met trendy exemplaren aan scherpe prijzen. Wij helpen je alvast met het samenstellen van je wishlist.

1. Een donzen, sportieve winterjas om door weer en wind te gaan …

Mannen zitten er warmpjes bij deze wintermaanden, want de donzen winterjassen beschermen je tegen de kou, werken isolerend en zijn gemaakt van ademend materiaal. Deze jas van Hugo Boss staat torenhoog op onze wishlist deze winter.

2. … en een lange, elegante mantel voor mannen

Een familiefeest, drink op het werk of een belangrijke meeting op de kalender staan? Dan is een elegante mantel altijd the way to go! Deze Tommy Hilfiger-jas in wolblend kan je voor verschillende soorten gelegenheden dragen. Wil je je look wat sportiever maken? Combineer je jassen dan met één van deze hoodies. Tijdloos, elegant en eindeloos combineerbaar!

3. Een minimalistisch horloge, met een smalle polsband …

Less is more’ is al jaren een leidraad voor design en dat zie je ook bij horloges voor zowel mannen als vrouwen. Weg met bombastische modellen en omarm eenvoudige uurwerken met dunne horlogebanden. En goed nieuws, want deze horlogetrend is een blijvertje. Onze favoriet is dit model van Tissot.

4. … of een superlange sjaal om je lekker in te duffelen

Nog niet zo lang geleden deed de enorme ronde sjaal zonder einde zijn intrede. Maar die heeft nu plaatsgemaakt voor de extra lange sjaal. Zo’n sjaal zie je in iedere collectie terug, zowel in effen kleuren als gestreept. Combineer hem met een bijpassende muts en je bent sneeuwklaar!

5. Bewaar al je shopping money in een leren portemonnee

Je kan nooit iets verkeerds doen met leer en hetzelfde geldt voor leren portemonnees. Kies voor stijlvol zwart, stoer blauw of basic beige. Deze portefeuille van Ted Baker is een topper van formaat en zeker het bekijken waard.

6. Transformeer in Tommy Shelby van Peaky Blinders met de klassieke cap

Thank god for Netflix, want dankzij hen maakten we kennis met Peaky Blinders en hun iconische outfits, inclusief de wereldberoemde cap! Accessoires maken nu eenmaal je outfit af, dus bespaar deze soldenperiode niet op belangrijke details.

7. Trotseer de vrieskou in een heerlijk warme trui …

Een warme, kwalitatieve trui is een absolute must-have voor in je kleerkast en mag zeker een centje meer kosten. Investeer in een luxe exemplaar zodat je er nog jaren plezier aan kan hebben!

8. … of blijf lekker binnen en chill in een comfy sweater

Een sweater, liefst met een leuk opschrift, kan je op ontelbaar veel manieren combineren. Spice it up met een stoere jeansbroek of kies voor comfortabel in combinatie met een toffe joggingbroek.

Shopping is our cardio, dus haal je bankkaart boven, laat je volledig gaan op debijenkorf.be en scoor de beste deals op dames- en herenkleding, modeaccessoires en meer.

Meer
Lees meer...