Dit zootje ongeregeld is de nieuwe jury van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Dit najaar zoekt Erik Van Looy opnieuw naar de slimste mens van de Nederlandstalige wereld, en hij zal worden bijgestaan door een nieuwe jury. Stoere gasten, zo blijkt uit de nieuwe promofoto’s van VIER.

Dit jaar gaat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld van start op 14 oktober. Het is al het elfde seizoen, en daarin wordt een opvolger gezocht voor Gilles de Coster. Wie dat al zeker niet wordt, zijn Philippe Geubels, Lieven Scheire en Bruno Van den Broecke. Zij vormen opnieuw de vaste juryleden, en ze worden dit seizoen bijgestaan door Bart Cannaerts en Herman Brusselmans.

“Het was voor mij echt een halszaak geworden om Herman te strikken voor het programma”, zegt Erik Van Looy. “Elk jaar bedacht ik maffe trucjes om hem te overtuigen en ook dit jaar probeerde ik het opnieuw. Maar al snel werd duidelijk dat hij ook dit seizoen niet zou meespelen. Tot hij liet vallen dat hij wel een plekje in de jury zag zitten. Ik vind het fantastisch. Ik ga me geweldig amuseren met hem er bij.”

Stoere promofoto

En die nieuwe jury wordt door VIER voorgesteld in een stoere promofoto. “Ja, dat van die shoot wist ik natuurlijk nog niet, maar ik had al toegezegd”, aldus Brusselmans. ” Er was eerst een plan om mijn haren in van die vlechtjes- cornrows – te draaien, maar daar heb ik toch vriendelijk voor bedankt.” Bruno Vanden Broecke zag dat wel meteen zitten: “Ik ga opscheppen met die foto’s.  Ik ben meteen de coolste homie thuis!”

Ook Bart Cannaerts had het wel naar zijn zin: “Ik voelde me eigenlijk kiplekker in die losse broek. Zeker omdat ze achteraan helemaal opengeknipt was door de stylist. Lekker luchtig!” Ook Lieven Scheire was blij “eindelijk zijn ware zelf te kunnen tonen”. Philippe Geubels toonde zich opnieuw van zijn droogste kant: “En ik had opzettelijk mijn arm gebroken voor die fotoshoot. Alles voor de job he.”

Meer
Lees meer...