Fan merkt grappige montagefout in ‘You’ seizoen 4

Het tweede deel van het vierde seizoen van You verscheen enkele weken geleden op Netflix. Daarin kwamen we vooral te weten dat Joe (Penn Badgley) toch niet veranderd was en nog steeds graag vrouwen opsluit in zijn glazen kooi. Maar aandachtige kijkers hadden ook een grappige montagefout kunnen vinden in de reeks.

Het vierde seizoen van You werd opgesplitst in twee delen. Het eerste verscheen op donderdag 9 februari, het tweede deel volgde precies een maand later, op donderdag 9 maart. Het seizoen, en de opvallende plottwist, vielen in de smaak bij fans van de reeks. Maar er sloop ook een foutje in de montage, dat nu de ronde doet op TikTok.

Timeloop

De fout zit verscholen in de scène waarin Joe (Penn Badgley) samen met Kate (Charlotte Ritchie) met een pakje friet door de straten loopt. Een aandachtige kijker, @vanessanorman777 op TikTok, merkte op dat er tijdens die scène in de achtergrond een vrouw passeert. En enkele seconden later passeert precies dezelfde vrouw nog een keer.

De vrouw loopt Joe en Kate op precies dezelfde manier voorbij, zonder dat we haar terug naar achteren hebben zien lopen. Daardoor lijkt het alsof Joe en Kate zich in een timeloop bevinden of dat de vrouw kan teleporteren. Uiteraard is dat niet het geval en gaat het gewoon om een figurante die tijdens twee verschillende takes langs de twee hoofdrolspelers liep, zonder dat dit opgemerkt werd tijdens de montage.

Bekijk het fragment hier op TikTok:

@vanessanorman777 Editing Mistake made on the series “YOU” Season 4 Episode 7. #edit #editinggonewrong #editingmistake #seriesyou #editingvideo #youseriesnetflix #youseries #editingerror #youseriesedit #youseriesseason4 #youseriesedit #whenyouknowyouknow #viral #viraledit #netflix #berlantiproductions #alloyentertainment #aestudios #warnerbrosstudio #funnylaughnonono #funnylaugh #tvseries #tvseriesonnetflix #tvserieslove #tvseriestowatch #tvseries #joegoldberg #joegoldbergeditnetflix #joegoldbergedit #pennbadgley #penbadgleyedit #pennbadgleyfan #pennbadgleyedits #pennbadgleyyou #pennbadgley #charlotteritchie #charlotteritchieedit #charlotteritchie #tiktok ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect
Meer
Lees meer...