Hier is ie: de metalen slang die je Tesla automatisch moet opladen. For realz!

Hier is ie: de metalen slang die je Tesla automatisch moet opladen. For realz!

Weet je nog dat Elon Musk op Twitter aankondigde dat zijn Tesla aan een metalen slang werkte die de elektrische wagens automatisch zou opladen? Wel, het bedrijf heeft net een filmpje met een prototype van de slang online gezet. En ’t is toch een beetje angstaanjagend, for realz.

Tesla probeert op alle vlakken innovatief uit de hoek te komen. Zo zijn er automatische softwareupdates voor de wagens die ’s morgens plots geïnstalleerd blijken, en binnenkort kunnen de nieuwste Model S’en grotendeels zelfstandig op snelwegen rijden. Alles wordt in het werk gesteld om het de eigenaar zo makkelijk mogelijk te maken. En dat geldt ook voor het opladen van de wagens.

Musk heeft al eens laten vallen dat zijn wagens uiteindelijk zichzelf in de garage moeten parkeren, zonder dat de bestuurder in de wagen moet zitten. En als dat kan, wel, dan moet de wagen uiteraard ook zelf beginnen op te laden. Om dat klaar te spelen, werkt het bedrijf aan een metalen slang, die de wagen detecteert en zich automatisch aansluit. En het prototype is nu klaar. Indrukwekkend, Elon.

Gesponsorde artikelen