Samson & Gert worden gehuldigd tijdens laatste tv-show op Eén en Ketnet

30 jaar Samson & Gert: er zit meer in een liedje dan je denkt

De allerlaatste Samson & Gert-show vindt plaats op 19 april, maar dat is buiten de VRT gerekend. Eén en Ketnet slaan namelijk de handen in elkaar om op 23 en 24 april een allerlaatste muzikale tv-show met Samson & Gert uit te zenden. In de show zullen verschillende bekende en minder bekende fans te zien zijn.

Sinds december vorig jaar zijn Samson & Gert bezig aan hun afscheidsshows in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Op 19 april komt daar een einde aan, en speelt Gert Verhulst zijn allerlaatste show. Maar daar stopt het dus niet. Op 23 en 24 april wordt 30 jaar Samson & Gert: Er zit meer in een liedje dan je denkt uitgezonden op Eén en Ketnet. De uitzending zal de allerlaatste tv-show voor Samson & Gert worden, want daarna verhuist Samson voor goed naar zijn nieuwe baasje, Marie.

Iedereen fan

Tijdens de tv-uitzending zal de cast herinneringen ophalen, maar zullen ook bekende en onbekende fans aan het woord gelaten worden. Verschillende generaties zijn opgegroeid met Samson & Gert, en al die generaties komen ook terug in de uitzending. Daarnaast zullen ook een aantal Belgische artiesten een eerbetoon brengen aan het iconische duo in de vorm van muziek. Onder andere Bart Peeters, Niels Destadsbader, Cleymans & Van Geel, Regi en sopraan Astrid Stockman zullen hun favoriete Samson & Gert liedjes in een nieuw jasje steken en Peter Van de Veire gaat de show presenteren.

De show zal worden opgenomen in het Studio 100 Pop-Up Theater op 1 april en exclusieve tickets zijn vanaf 17 maart te reserveren via een.be. Ben jij erbij?

Gesponsorde artikelen