‘Anyone But You’ vanaf nu te zien op Netflix

Goed nieuws voor de fans van romcoms. Vanaf vandaag kan je op Netflix namelijk terecht voor de film Anyone But You met acteurs Glen Powell en Sydney Sweeney. De film was al kort te zien in de bioscoop en is de laatste maanden veelbesproken op sociale media.

Netflix bouwt verder aan zijn imperium van populaire films. Eerder dit jaar verscheen de Oscarwinnende film Oppenheimer al op de streamingdienst en ook de komende maanden lijken er nog heel wat films van de bioscoop naar Netflix te verhuizen. De eerste daarvan is alvast Anyone But You die vanaf vandaag te zien is.

Anyone But You

De romcom gaat over Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) die elkaar op een vliegtuig naar Australië tegenkomen. De twee kennen elkaar van een eerdere date en nacht samen, maar hebben elkaar sindsdien niet meer gezien. Wanneer blijkt dat ze op hetzelfde trouwfeest zijn uitgenodigd, maken ze een deal.

Op dat trouwfeest vindt het duo namelijk nogal wat oude bekenden, dus doen Bea en Ben alsof ze een koppel zijn. Op die manier kan Ben zijn aantrekkelijke ex jaloers maken en wordt Bea niet meer door haar ouders gekoppeld aan mannen die ze niet kent.

Cast

In de hoofdrollen zien we acteur Glen Powell, vooral bekend van Top Gun: Maverick, en Sydney Sweeney. Haar kennen we vooral door haar rollen in The White Lotus seizoen 1 en Euphoria. Naast hen duiken ook Darren Barnet (Never Have I Ever), Alexandra Shipp (Barbie), Charlee Fraser (Furiosa: A Mad Max Saga) en Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding) op.

Meer
Lees meer...