Ben je single? ‘First Dates’ komt naar Vlaanderen en inschrijven kan vanaf nu!

Ben je single? ‘First Dates’ komt naar Vlaanderen en inschrijven kan vanaf nu!

Ben je single en op zoek naar de man of vrouw van je dromen? Iemand waar je met plezier je avond mee doorbrengt of zonder problemen de helft van je bed mee deelt? Dan is er goed nieuws voor jou. Het televisieprogramma ‘First Dates’ is nu ook voor Vlamingen in de maak. Voel je je hart al sneller slaan? Goed! Je kan je inschrijven op de website van Eén die de Vlaamse versie van ‘First Dates’ mogelijk maakt.

Nog nooit waren er zoveel singles in Vlaanderen en daar wil Eén verandering in brengen. Sinds kort zijn er Britse afleveringen van First Dates op de website van Eén te bekijken en daar komt nu een Vlaamse versie bij. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet want First Dates is voor iedereen toegankelijk.

First Dates

Het programma First Dates gaat samen met jou op zoek naar de ware, de perfecte metgezel. Zodra je je inschrijft via de website van Eén word je uitgenodigd voor een etentje met een potentiële partner die zorgvuldig gekozen wordt. Het klinkt als een sprong in het diepe maar wie weet is het liefde op het eerste gezicht. En hoe leuk is een eerste afspraakje met lekker eten en een glaasje wijn erbij?

VTM maakt startdatum van vernieuwde Blind Date bekend

Inschrijven

Als je zin hebt in iets nieuws, twijfel dan niet langer. Bij de inschrijving gebeurt er een kleine screening van wie je bent en zo wordt de geschikte partner voor jou uitgekozen. Na de date vertel je aan het programma of de vonk overgesprongen is en of er een vervolg aan jullie verhaal gebreid wordt. Op naar date twee!

Op de website van Eén kan je de Britse variant van First Dates alvast bekijken om een beetje een idee te krijgen van het concept.

De derde Blind Getrouwd-baby is geboren!

Gesponsorde artikelen