Billy had op ‘Temptation Island’ maar liefst 7 keer seks, maar niet met haar eerste keuze

Billy had op ‘Temptation Island’ maar liefst 7 keer seks, maar niet met haar eerste keuze

Er zijn opnieuw meer details verklapt over het beruchte laatste feestje op ‘Temptation Island’ waarbij de vrijgezellen van Villa Ayundra en Coconut Beach samengezet werden, met alle gevolgen van dien. 

De verhalen over de beruchte nacht(en) na de opnames van Temptation Island worden steeds beter. Terwijl de (ex-)koppels direct van op hun resort op het vliegtuig zijn gezet, verbleven de vrijgezellen nog even op hotel in Thailand.

19 vrijgezellen samen op hotel

Negen single vrouwen en tien single mannen aan het einde van een reis vol verleiding samen op hotel: we moeten er geen tekening bij maken. En als je toch nog zou twijfelen, zijn er altijd nog de vrijgezellen zelf die met het ene sappige verhaal na het andere komen.

Zo zijn de avonturen van Chloë en Joshua al lang geen geheim meer. De vrijgezellen versierden op het eiland elk een deel van het ex-koppel Kevin en Megan, maar doken op hotel met elkaar in bed. Verder verklapten ook Laetitia en Tireily dat ze die avond van bil gingen, maar ze wilden allebei niet vertellen wie precies de gelukkige was. Deelden zij het bed of waren er nog twee verleiders betrokken bij de wilde nacht?

Instagram kevin_rekoert

Andrea en Billy

Toen de camera’s van Temptation Island voor de verleiders stopten met draaien, gingen dus alle remmen los en konden de mannen die “bloedje geil” waren eindelijk hun loodzware zakken legen. Andrea viel tijdens Temptation Island dan wel vooral op met zijn opvallende quotes, na de opnames sloeg hij naar eigen zeggen Billy aan de haak.

De 18-jarige Antwerpse bevestigt dat verhaal nu in een video op YouTube. “We zaten 2-3 weken op een eiland met heel lelijke jongens en dan kom je bij elkaar en slaat de verleiding toe … dat is gewoon moeilijk”, legt Billy uit. “We hebben het leuk gehad samen.”

VIJF

Zeven keer seks, maar liever met iemand anders

Dat ‘leuk’ blijkt al snel een eufemisme te zijn want volgens Billy hadden ze maar liefst zeven keer seks tijdens hun korte verblijf. Andrea weet volgens haar dan ook van aanpakken in bed. Toch was de Limburger met Italiaanse schtijl niet de eerste keuze van Billy die eigenlijk een boontje heeft voor Tomas. “Echt een mooie jongen, hij is lief en niet zo ijdel als Andrea”, is ze duidelijk.

Na Temptation Island liep het pas helemaal fout tussen Billy en Andrea. Ze gingen samen met een aantal andere deelnemers op stap in Antwerpen. Terwijl Billy zich braaf hield in bed met Tomas, dook Andrea de kamer ernaast met een meisje in bed om daarna in zijn onderbroek naar de kamer van Billy te gaan.

VIJF

“Ik had een afkeer van hem”

Andrea moet dus niet meer rekenen op veel mooie woorden van Billy, maar ook over de mannen die ze eigenlijk moest verleiden, kan er geen compliment af. Op de vraag wat ze dacht toen ze Kevin, Tim, Mezdi en Jeremy voor het eerst zag, antwoordt Billy heel duidelijk: “Lelijk … ik wou naar huis, echt waar!”

Jeremy vormde daarop blijkbaar wel een uitzondering. “Ik vond Jeremy heel aantrekkelijk, maar zijn karakter …”, zegt Billy die uiteindelijk besloot voor Kevin te gaan. “Ik kon hem wel verleiden als ik wou, maar ik had een beetje een afkeer van hem. Kevin is een hele leuke jongen, maar ik zou er niet verder mee kunnen gaan dan een knuffel of zo.”

Een standbeeld voor Cherish

De vreemde bocht die Tim maakte van bijna getrouwd met Deborah naar stapelverliefd op verleidster Cherish begrijpt Billy dan weer wel en daar heeft ze een duidelijke reden voor. “Tim is achterlijk, die is gewoon achterlijk”, zegt ze.

Billy spreekt haar bewondering voor collega-verleidster Cherish wél uit. Ze liet het al weten tijdens Temptation Island en herhaalt het nu aan de leugendetector nog een keertje: “Cherish verdient een standbeeld.”

Bekijk hier het volledige vragenvuur aan het adres van Billy:

VIJF

Ook nood aan een hete vakantie in Thailand? Waar wacht je nog op?

Gesponsorde artikelen