BLACKPINK lost meer informatie over concerten in Europa: Startdatum ticketverkoop, prijzen en exacte locaties

Eind november en december komt de K-popgroep BLACKPINK met hun wereldtournee naar Europa. De vierkoppige groep zal daarbij halt houden in Londen, Barcelona, Keulen, Parijs, Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam. Ondertussen kennen we ook de exacte locaties van de concerten, de ticketprijzen en de datum waarop de tickets in voorverkoop gaan.

De K-popgroep BLACKPINK trekt vanaf volgende maand op wereldtournee. Die tournee wordt afgetrapt met twee concerten in Seoul in Zuid-Korea waarna de groep verder trekt naar de Verenigde Staten. Vanaf eind november is het de beurt aan Europa.

‘Born Pink’

De wereldtournee van BLACKPINK gaat op zaterdag 15 oktober van start in Seoul, Zuid-Korea en zal de groep vervolgens naar vier werelddelen brengen. En daarbij hoort ook Europa. BLACKPINK zal halt houden in zeven Europese steden in zes verschillende landen. Het gaat daarbij om Londen, Barcelona, Keulen, Parijs, Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam.

Specifiek gaat het om The O2 in Londen op 30 november en 1 december. In Barcelona zal BLACKPINK te zien zijn op 5 december in Palau Sant Jordi. Daarna reist het viertal door naar L’Anxess Arena in Keulen op 8 december. Vervolgens staan ze twee avonden in de Accor Arena in Parijs op 11 en 12 december. Op 15 december is BLACKPINK te zien in de Royal Arena in Kopenhagen. Daarna, op 19 december (deze datum werd verplaatst van 18 naar 19 december), staat de groep in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn. Om de Europese tour vervolgens af te sluiten in de Ziggo Dome in Amsterdam op 22 december.

Tickets

De prijzen variëren van 69,45 tot 169,10 euro. Het gaat hierbij om de prijzen voor het concert in Amsterdam. Op de andere locaties kunnen de prijzen hier dus afwijken.

  • Zitplaatsen 1ste rang – € 169,10
  • Zitplaatsen 2de rang – € 159,05
  • Staanplaatsen 3de rang – € 154,55
  • Zitplaatsen 4de rang – € 99,70
  • Zitplaatsen 5de rang – € 79,50
  • Zitplaatsen 6de rang – € 69,45
  • Plaatsen voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders – € 154,55

De presale voor fans die lid zijn van de officiële fanclub van BLACKPINK gaat op dinsdag 13 september van start. Twee dagen later, op vrijdag 16 september gaat de publieke voorverkoop van start. Op diezelfde dag verschijnt ook ‘Born Pink’, het tweede studioalbum van BLACKPINK.

Meer
Lees meer...