Left Right
scrollTop top

Britneys nieuwe advocaat dient officieel vraag in om vader te verwijderen als conservator


Britney Spears
© Jordan Strauss / Invision/AP (via Isopix)

Sinds kort heeft Britney Spears een nieuwe advocaat. In tegenstelling tot de vorige heeft ze deze wél zelf kunnen kiezen. Britney ging daarbij voor Mathew Rosengart en die laat er geen gras over groeien. Zo heeft hij nu officieel de vraag ingediend om Jamie Spears te verwijderen als conservator en te vervangen door een onafhankelijke accountant.

Er komt opnieuw een stroomversnelling in de zaak rond het conservatorschap van Britney Spears. Daarbij heeft de nieuwe advocaat van de zangeres een juridische vraag ingediend om Jamie Spears te verwijderen als conservator en te vervangen door een onafhankelijke conservator.

Rosengart

Toen Mathew Rosengart aangesteld werd als nieuwe advocaat van Britney liet hij meteen weten dat hij “agressieve en snelle stappen” zou zetten. En hij voegt nu de daad bij het woord, want hij heeft officieel de vraag ingediend om Britneys vader Jamie Spears te verwijderen als conservator.

Britney en haar advocaat hebben ook al een vervanger gevonden. Het gaat om de onafhankelijke Californische accountant Jason Rubin. Voorlopig heeft Jamie Spears nog geen plannen om vrijwillig op te stappen als conservator. Hij blijft volhouden dat hij het beste voor heeft met z’n dochter.

Eerste verzoek afgewezen

Met haar vorige advocaat Samuel D. Ingham III probeerde Britney ook al haar vader af te zetten als conservator. Tijdens die rechtszaak nam Britney voor de eerste keer zelf het woord. Maar haar emotionele getuigenis kon niet baten, want het verzoek werd toen afgewezen. Het is nu dus afwachten of Britneys nieuwe advocaat er wel voor kan zorgen dat de zangeres de zaak wint.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…