Left Right
scrollTop top

Conor McGregor alludeert om comeback op Twitter: “I accept!”


Conor McGregor
© Conor McGregor – Bron: epa

Keert Conor McGregor dan toch nog terug in de octagon voor een nieuw gevecht in de UFC? Officieel is het nog niet, maar op Twitter liet hij alleszins weten een uitdaging van Khamzat Chimaev, een van de rijzende sterren in de UFC, te aanvaarden.

Conor McGregor is stilaan even bekend voor zijn comebacks als voor zijn knock-outs. De Ierse kooivechter kondigde begin juni voor de derde keer zijn afscheid aan van de mixed martial arts (MMA). Veel volgers reageerden toen al sceptisch omdat McGregor nog maar pas terug was en zijn eerste kamp tegen de ervaren Amerikaan Donald ‘Cowboy’ Cerrone overtuigend had gewonnen.

Khamzat Chimaev

Mogelijk krijgen ze binnenkort ook gelijk, want op Twitter lijkt de Ier te alluderen op een nieuw kamp in de UFC. Reden daarvoor is een tweet van Khamzat Chimaev. Die 26-jarige Zweed is op dit moment de talk of the town nadat hij recent op Fight Island bij zijn debuut meteen twee wedstrijden in twee verschillende gewichtsklassen won op amper elf dagen tijd, een ongeziene prestatie.

Het mag dan ook niet verbazen dat Chimaev overstroomt van zelfvertrouwen en dat blijkt ook. Op Twitter richtte hij zich tot Dana White, de baas van de UFC: “Ik begin mij te vervelen, please, geef mij Nate Diaz, Jorge Masvidal of Conor McGregor op dezelfde avond. Ik kan al deze jongens kapotmaken … Ik ben niet verwaand, ik heb gewoon vertrouwen. Ik begrijp het als ze niet tegen mij willen vechten”.

Komt het kamp er?

Zoals te verwachten viel, liet de reactie van Conor McGregor niet lang op zich wachten. Amper een half uur later tweette die “I accept!“. Meer uitleg was er niet nodig om te weten waarover hij het precies had. Kort daarna kwam er alweer een reactie van de kant van Chimaev. Die reageerde met “Smeek me.”. Een uur later kwam er nog een tweet van de Zweed: “Bel je oom Dana White. Ik zal klaar zijn.”.

Ondertussen heeft ook UFC-baas Dana White gereageerd op de geruchten. Aan TMZ Sports zei die dat er momenteel geen officiële gesprekken bezig zijn over een gevecht tussen beide kemphanen. White schat de kans dan ook klein in dat ze effectief tegen elkaar zullen vechten, al sluit hij het ook niet helemaal uit. “Waarschijnlijk niet, maar wie weet?!”, zei hij over een kamp tussen McGregor en Chimaev.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899