“De Amerikanen hebben een aardbevingsmachine om moslims te treffen”

Terwijl de echte ravage van de aardbeving die vanochtend Afghanistan, Pakistan en India trof nog zichtbaar moet worden, duiken op sociale media honderden berichten op die de oorzaak of bij Allah leggen (die zou boos zijn) of bij de Amerikanen (die hebben een machine om aardbevingen op te wekken en de moslims te treffen). Moest je het je afvragen: ja, we leven in het jaar 2015.

Tik in de searchbox van Twitter de woorden “earthquake”, “allah” en bijvoorbeeld “angry” of “warning” in: je zal honderden, ondertussen wellicht duizenden, tweets krijgen die verstuurd werden na de ramp van vandaag. In de koran zou staan dat dat nu eenmaal is wat Allah doet als hij boos is of ons wil waarschuwen: hij laat de aarde beven.

HAARP

Als het al niet een boze Allah is, dan zijn het uiteraard de Amerikanen. Die hebben via met High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) immers een machine gemaakt waarmee ze volgens heel wat islamieten op Twitter (en laat ons wel wezen, een pak niet-moslims ook) aardbevingen kunnen “maken”.

Die machine (laten we het simpel houden) zendt vanuit bijvoorbeeld een satelliet of X-37B-shuttle een signaal uit aan 2.5 hz (the earthquake frequency!) waardoor een aardbeving kan getriggerd worden. Het zou een wapen zijn dat de Amerikanen al sinds 2005 gebruiken tegen moslims. Eén van de argumenten is bijvoorbeeld: “waarom gebeuren aardebevingen altijd in landen waar moslims wonen”.

Het is uiteraard een gigantisch broodje aap. En ja, we leven in het jaar 2015. Hier zijn enkele staaltjes:

Meer
Lees meer...