De kwakkelzomer ook kotsmoe? Deze toffe indooractiviteiten kunnen jouw vakantie nog redden

De kwakkelzomer ook kotsmoe? Deze toffe indooractiviteiten kunnen jouw vakantie nog redden

Het is duidelijk dat het weer ons deze zomer helemaal niet gunstig is. Oké het regent en ja de cinema is ‘te standaard’, maar dat betekent niet dat je geen plezier kan hebben. Er zijn verschillende indooractiviteiten die van je zomer een knaller kunnen maken. Benieuwd wat je allemaal kan doen zonder een druppeltje regen op je te laten vallen?

Blacklight minigolf

Flashygolf

Het is niet omdat de zon niet schijnt, dat je geen minigolf kan spelen. In Vlaanderen heb je verschillende terreinen waarop je minigolf kan spelen. En het leuke aan alles is: blacklight! Op sommige terreinen speel je zelfs in het donker en heb je enkel blacklightverlichting. Zeker de moeite om eens uit te proberen.

Blacklight minigolf kan je op verschillende plaatsen spelen zoals Goolfy, Flashygolf en Fluogolf.

Dinnergames

TB Events

Hoe leuk is het om lekker gezellig uit eten te gaan en te quizzen of een moordspel te spelen? Heel leuk! Met een groep vrienden kan je je inschrijven om bijvoorbeeld ‘De Jongens tegen de Meisjes Diner Quiz’ te spelen. Bij ontvangst krijg je een welkomstdrankje, nadien kan je spelen en uiteindelijk kan je aan tafel schuiven. Ondertussen worden ook leuke foto’s genomen en wordt ervoor gezorgd dat het erg spannend wordt aan de speeltafel.

Om te kijken wat voor dinerspel je wil spelen met je vrienden, kan je een kijkje nemen op TB Events. Voorbeelden zijn: Het Maffia moordspel, De Pappenheimers, Van je vrienden moet je het hebben, 50 Tinten Grijs quiz, 5 tegen 5 en 80’s/90’s quiz.

Indoor Skydiving

Ben je een waaghals en wil je vliegen als een vogel? Dan moet je deze zomer zeker eens ‘Indoor Skydiving’ uitproberen. In een verticale windtunnel kan je gewichtloos zweven en een unieke ervaring beleven. Iedereen kan het, je moet alleen durven.

Als je durft, moet je op één adres zijn: Ice Mountain Adventure Park.

Cocktails maken

iStock

Heb je niet veel zin om iets actief te doen? Dan kan je natuurlijk ook een avondje gezellig cocktails maken met je vrienden. Je gaat dan wel iets drinken, maar op een originele manier. Hoe zalig is dat?

Je kan je op verschillende plaatsen inschrijven voor een workshop cocktails maken. Enkele voorbeelden zijn: Onemotion, Cocktailflavours en Cocktailsensation.

Escape room

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een gehoord van een Escape room, maar je hebt dat nog nooit gedaan. Dan is nu toch hét moment om het spel te spelen? In 60 minuten moet je de code kraken om te ontsnappen. Je hebt enkel een code, communicatie en teamwork nodig. Klinkt spannend hé? The clock is ticking …

Vlaanderen telt heel wat Escape rooms: Hintlabyrinth, Antwerp Clue, Puzzle Gent, … Je hebt er ook een aantal op een rijtje op de website escapegamesbelgium.be.

Lasershooting

Hoe leuk is het niet om strijdlustig en competitief te wezen met je vrienden? Je een beetje voelen als ‘Barney Stinson’ in How I Met You Mother kan dus ook hier in België. Een groepsspel waarin je je volledig kan laten gaan.

Wil je gaan schieten met een laserpistool? Dan kan je eens een kijkje nemen op Lazertag, Lasergame, The Zone, …

Trampolinespringen

Jumpsky

Je moet zeker nog geen lid worden van een vereniging, maar je kan wel een namiddag gaan springen. Trampolineparken zijn aan het opkomen en zorgen ervoor dat je je echt helemaal vrij voelt.

Je kan eens kijken op: Jumpsquare, Jumpsky of Catalpa Fitness

Gesponsorde artikelen