‘De Slimste Mens’ maakt eerste kandidaten bekend!

De slimste mens ter wereld - kandidaten - Natalia - Jeroen Meus - Philippe Geubels - Bart Schols
Medialaan/VRT

Het is zomer en dat wil zeggen: de eerste informatie over het nieuwe seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld sijpelt binnen. En ook dit jaar stelt Erik Van Looy ons niet teleur: de eerste kandidaten van het zeventiende seizoen van de mooiste quiz ter wereld zijn bekend!

Het is al van december geleden dat De Slimste Mens Ter Wereld opnieuw tijdelijk van onze televisieschermen verdween. Toen haalde Peter Van de Veire het tijdens de zenuwslopende finale van Michèle Cuvelier en Julie Colpaert. En nu is er eindelijk meer nieuws over het volgende seizoen van de quiz. Dit zijn de eerste kandidaten:

Bart Schols

Ook dit seizoen neemt een hele delegatie VRT-gezichten deel aan De Slimste Mens Ter Wereld. De eerste die voorgesteld wordt, is Bart Schols, gezicht van het Canvas-programma De Afspraak. Schols heeft een reputatie hoog te houden, want verschillende van zijn collega’s gingen al met de titel Slimste Mens Ter Wereld lopen.

Jeroen Meus

Dat Jeroen Meus meer is dan “zomaar een televisiekok”, bewees hij toen hij bij één aan de slag ging als presentator. Het is komend seizoen al de tweede keer dat hij deelneemt aan De Slimste Mens Ter Wereld. In 2014 deed Meus ook al een poging, maar werd hij al na twee deelnames naar huis gespeeld.

Zou Georges Meus ook zijn opwachting maken in DSMTW?

Koprol in de zetel

In de aflevering van vanavond bracht Georges een verrassingsbezoekje aan zijn papa. Wat je niet zag: zijn perfecte koprol :).

Geplaatst door Dagelijkse kost op Dinsdag 11 oktober 2016

Natalia

Zangeres Natalia is voorlopig de enige vrouwelijke kandidate voor DDe Slimste Mens. Dat ze deelneemt aan de quiz is opvallend, want het is muisstil sinds Natalia jurylid was in The Voice Van Vlaanderen.

Philippe Geubels

Het is de tweede keer dat Philippe Geubels aan de andere kan van “zijn” jurytafel plaatsneemt in DSMTW. Erik Van Looy en co hebben al een vervanger voor hem gevonden: de Nederlandse acteur/presentator/komiek Jeroen Van Koningsbrugge, die vorig seizoen aan het programma deelnam als kandidaat.

De Slimste Mens Ter Wereld komt in het najaar terug naar de televisie.

Gesponsorde artikelen