De toekomst van sexting: deze vibrator kan jij of je partner besturen via je Apple Watch

De toekomst van sexting: deze vibrator kan jij of je partner besturen via je Apple Watch

Cyberseks en sexting gaan binnenkort een heel nieuwe dimensie krijgen. Later dit jaar komt Lovense namelijk met het eerste seksspeeltje dat je met een Apple Watch kan besturen. Zelf, of door je partner die zich niet eens in dezelfde kamer moet bevinden.

“We hebben het afgelopen jaar onze draadloze vibrator volledig geoptimaliseerd”, aldus marketingmanager Eddy Olivares aan Mashable. “Onderzoek heeft ons geleerd dat heel wat van onze klanten de speeltjes wel in het openbaar willen gebruiken, maar dan wel op een discrete manier. Spijtig genoeg zijn de huidige speeltjes op de markt vaak van slechte kwaliteit, en maken ze te veel geluid.”

Stil maar sterk

Lovense heeft er dus voor gezorgd dat hun speeltje sterk maar stil is, terwijl het toch voldoende beweegt. “We zijn er zeker van dat mensen die de huidige speeltjes nog niet in het openbaar durven te gebruiken, dat wel zullen doen met ons nieuwste toestel.

De vibrator maakt via Bluetooth verbinding met een Apple Watch, waardoor je die niet noodzakelijk zelf moet bedienen. Dat kan ook door je partner gebeuren, die zich op een afstand van maximaal 9 meter mag bevinden. Als het signaal niet geblokkeerd wordt door een muur bijvoorbeeld, dan valt het signaal terug tot een meter of 2-3.

Gesponsorde artikelen