Dit drankspelletje steekt je weekend goed in gang: het combineert seks en alcohol

Jizz
Jizz

Dat er nog nooit iemand eerder opgekomen is, wij stellen ons ook die vraag. Maar met dit nieuwe drankspelletje ben jij dé ster van alle vrijgezellenfeestjes, en mogelijk ook gewoon je weekend. De betere handtechnieken uittesten, gemotiveerd door een shotje? Waar tekenen we? 

We zeggen niet dat jij slecht bent in bed, maar alles kan beter, toch? Of heb je nog extra redenen nodig om dit ultieme drankspel uit te proberen? Jizz is een spel met weinig pretentie, maar wij garanderen dat het een hit wordt op alle feestjes waar je ‘m mee naartoe brengt. Wat is het? Een penis die drank in je gezicht spuit. Graag gedaan.

Je weet nooit wanneer hij spuit

Wij raden je aan om Jizz te spelen met je beste vriendinnen. Iedereen draait op z’n beurt aan een bal (don’t try this at home) en krijgt een aantal en een richting toebedeeld. Het cijfer dat je krijgt moet je … euh … toepassen op de plastieken piet, de richting wijst zichzelf uit. De catch? Je weet nooit na hoeveel pompjes de penis gaat spuiten. Een beetje zoals met een echte vent.

Niet zoals bij een echte vent: je kan de Jizz vullen met waar je zin in hebt. Vodka of jenever voor wie een leuke avond wil (en laat ons eerlijk zijn, het helpt als je eerst een shotje of twee neemt voor je aan het spel begint) of misschien gewoon melk voor dat levensechte effect. Want daar had je zin in. Alternatief: Pina Colada geeft je de schaamtelijkste selfies én je kan er dronken van worden. Driewerf hoera.

The real thing?

Hoe je de Jizz moet afwassen, staat niet in de spelregels beschreven. Of je er ook echt je aftrektechniek mee verbeterd, durven we ook niet direct zeggen. Het blijft een met drank gevulde plastieken piemel, uiteindelijk. Fun voor een avondje met de dames, maar misschien toch liever the real thing met een fles cava. We zeggen het maar.

Jizz

Gesponsorde artikelen