Left Right
scrollTop top

Dit is exact hoe veel langer vrouwelijke orgasmes duren, tenzij je zelf wil timen


Orgasme
© iStock

Dames weten het al langer, maar goesting om te timen heb je waarschijnlijk nooit: het vrouwelijke orgasme duurt langer dan dat van de mannen. Ongeveer een vijfde langer, om precies te zijn, toch als we de Britse krant The Sun mogen geloven. 

Naar verluidt zitten mannen makkelijker in elkaar, maar hebben vrouwen langer genot, dat is ook wat de Britse krant The Sun concludeert uit een onderzoek in samenwerking met een erotische speeltjesfabrikant. Een vrouwelijk orgasme duurt namelijk net geen elf seconden, gemiddeld gesproken dan en da’s iets waar de meeste mannen zelfs nauwelijks van durven dromen.

Een vijfde langer

iStock

Want, volgens het onderzoek, duurt het mannelijke equivalent gemiddeld ‘slechts’ 8,7 seconden. Ook niet slecht, en heel veel verschil zal je wellicht niet merken. Maar toch: een vijfde langer genot voor de dames, da’s helemaal niet slecht. Overigens heeft slechts een kwart van de mannen regelmatig een orgasme dat even lang duurt als dat van de gemiddelde vrouw.

Bij vrouwen dan weer, gaat 40 procent vlotjes over die 11 seconden. Vraag blijft welke vrouwen zin hadden om hun orgasme te timen. Wij denken graag dat we op dat moment beter dingen te doen hebben.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755