Dit zijn de 7 slechtste gewoonten van een gamer

Dit zijn de 7 slechtste gewoonten van een gamer

Je bent een gamer, of je bent het niet. Maak kennis met de 7 slechtste gewoonten van gamers waaraan anderen zich ergeren. “Nog één leven en dan stop ik echt, oké, nog één level.”

1. Doorspelen tot het eerstvolgende savepoint. Maar waar blijft dat toch?

Iedere gamer kent wel dat moment dat je een lange tijd aan het spelen bent en toch echt wel zou moeten stoppen, maar waar blijft dat savepoint nu toch? Ik ga dit level morgen niet opnieuw spelen.

2. Games niet uitspelen. Ik ben zelf het verhaal vergeten…

Na weken toch die ene game opnieuw opstarten en merken dat je niet meer weet wat je aan het doen was of hoe het verhaal in elkaar zit. Laat al maar, ik speel wel iets anders.

3. Spoilers, nee gewoon niet doen!

Niets is leuker dan een gezellig gesprek over hoe goed een game wel niet is en dan is er een vriend die natuurlijk het einde vertelt. Spoilers! Plezant, nu moet ik die game ook niet meer uitspelen.

4. De game veel te serieus nemen, codetaal hoort bij de game of niet?

Een gezellige avond online gamen kan snel verpest worden door medespelers die de game veel te serieus nemen en niet tegen hun verlies kunnen. Zijn die nu aan het schelden of is het een soort codetaal? Ik heb echt geen idee.

5. Nog één leven en dan stop ik echt, oké, nog één level

Je hebt op een avond niets te doen en speelt enkele levels voor je gaat slapen. Misschien toch nog even dat volgende level ook uitspelen. Het verhaal begint nu net op gang aan het komen. Twaalf uur? Daar gaat mijn voornemen om deze avond op tijd te gaan slapen.

6. De tijd uit het oog verliezen, is het echt al zo laat?

Ik mag zeker niet vergeten dat ik nog naar de winkel moet gaan om eten te kopen. Beter toch maar afsluiten na dit level. Waarom lukt dit niet? Opnieuw proberen, ik heb nog wel even tijd… Even kijken hoe laat het is. Zo laat al! Ik moet dringend eten gaan kopen.

7. En dan cheaters

Moet ik hier nog een uitleg bij geven? Vroeg of later komt iedere gamer met een cheater in aanraking. Door muren schieten, niet te doden door een oneindige hoeveelheid levens, … Een reden waarom ik liever singleplayer games speel.

Gesponsorde artikelen