Docuserie ‘Files of the Unexplained’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de docureeks Files of the Unexplained. Daarin zullen verschillende zaken aan bod komen die onverklaarbaar zijn. Het gaat daarbij om mensen die menen dat ze ruimteschepen gezien hebben, personen die spoorloos verdwenen zijn of mysterieuze stoffen die plots opduiken.

Er staan ondertussen al tientallen documentaires op Netflix en daar zal binnenkort nog eentje aan toegevoegd worden. Files of the Unexplained zal niet ingaan op één specifiek verhaal, maar zal een aantal onverklaarbare zaken uit de doeken doen.

Files of the Unexplained

De nieuwe docureeks Files of the Unexplained zal, zoals de titel al doet vermoeden, dieper ingaan op zaken die onverklaarbaar zijn. Het gaat hierbij om de typische verhalen van vliegende objecten, maar er komen ook mysterieuze verdwijningszaken en huizen waar geesten leven aan bod.

In de trailer krijgen we al verschillende van die zaken te zien. Zo zien we mannen die menen dat ze aan boord van een ruimteschip zijn geweest, daarnaast gaat het ook over een plaats waar meer dan twintig voeten (ja, enkel de voeten) aanspoelden. We horen ook een vrouw vertellen over een vreemde substantie die uit de lucht kwam. Het zijn allemaal mysteries zonder antwoord en die zullen in de docureeks behandeld worden. Op het einde van de trailer horen we een man zeggen. “Wanneer het simpele geen uitleg kan geven, dan moet je gaan voor het bovennatuurlijke.”

Files of the Unexplained is vanaf woensdag 3 april te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Files of the Unexplained:

Files of the Unexplained is vanaf woensdag 3 april 2024 te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...