Facebook Messenger laat je nu verzonden berichten verwijderen

Facebook Messenger laat je nu verzonden berichten verwijderen

Facebook heeft eindelijk de gevraagde functie om berichten in Messenger te verwijderen toegevoegd. Nu kan je dus met enkele kliks heel wat gênante situaties ontwijken. 

Je hebt het ongetwijfeld al wel eens meegemaakt: je stuurt een berichtje op Messenger, maar je hebt er meteen spijt van. Of, en misschien nog erger, je stuurt een berichtje waarin je roddelt over iemand precies naar de persoon in kwestie. Wel, Facebook heeft nu – eindelijk – een oplossing voor deze vreselijk gênante situaties.

Verzonden berichten verwijderen

In de laatste update van Messenger kan je nu verzonden berichten verwijderen. Dat kon al langer, maar dan verdween je bericht enkel bij jezelf en niet bij de persoon die het ontvangen had. Nu kan je er dus voor kiezen om een bericht ook bij de afzender niet weer te geven.

Een bericht verwijderen doe je door lang op je verzonden bericht te klikken en dan verwijderen aan tikken. Vervolgens krijg je de optie om het bericht enkel voor jezelf te verwijderen of voor iedereen. Belangrijk is natuurlijk dat je de andere voor bent. Want een gelezen bericht verwijderen is natuurlijk niet mogelijk. Verder staat er ook een algemene tijdslimiet op berichten verwijderen. Berichten die langer dan 10 minuten geleden verzonden zijn, kan je niet meer verwijderen. Maar meestal besef je je fout toch meteen wanneer het verzonden is.

Gesponsorde artikelen