Geen mannen meer nodig: de mannelijke seksrobot kan je zeer binnenkort bestellen

Seksrobot

Hebben we binnenkort geen mannen meer nodig? Enkel om je goesting te bevredigen is het niet nodig, maar seks met een echte man is toch nog een ander paar euh … mouwen. Daarbij is een goed gesprek met een vent toch ook fijn. De vervanging daarvoor is echter op komst: een mannelijke seksrobot. Wij zijn vijftig procent verkocht, vijftig procent in de war. 

Een man die doet én zegt wat jij wil, die niet zeurt én die ook nog eens exact zo lang als jij wil meegaat in bed? Dat klinkt een beetje alsof hij gemaakt is in een fabriek. En dat is ook zo, want het Amerikaanse bedrijf Realbotix werkt aan een mannelijke seksrobot, voor wie wel een levenspartner wil, maar alleen ééntje die helemaal perfect is.

Eerst voelen, dan geloven

Met de seksrobot belooft Realbotix een man die wel degelijk een eigen persoonlijkheid heeft (op aanvraag, natuurlijk) maar die wel precies zegt wat jij wil en nodig hebt. Hebben we al gezegd dat hij ook een bionische penis heeft? We besparen je de technische details, maar de CEO beloofde wel dat hun ‘mannen’ beter aanvoelen dan het echte werk. Eerst zien (nuja, voelen) en dan geloven, denken we dan.

De robotten zal je gewoon kunnen opladen aan het stopcontact, geen vervelende batterijen meer dus en je zet ‘m ook gewoon weer af als je ‘m beu bent. Wat ons betreft, klinkt het eigenlijk niet eens als zo’n slecht plan. Alleen is het soms wel eens leuk om ruzie te maken over welke film je vanavond wil bekijken en dat kan je volgens ons met deze robots niet. Z’n penislengte mag je dan wel weer voor hem kiezen.

Echt de beste seks?

Realbotix maakte onder de merknaam RealDolls ook al de seksrobotten voor heren: Harmony. Die is ook nog niet echt gereleast, maar komt er wel aan. Met een mannelijke robot (tenminste: een robot met een penis aan) willen ze tonen dat het niet allemaal zo mannelijk moet zijn. Ook vrouwen kunnen ervan genieten. Alleen, met de robot bewijzen ze net wél dat Realbotix een heel mannelijke visie op seksualiteit heeft.

Want laat ons eerlijk zijn, ‘zo lang je wil’ is zelden iets waar vrouwen aan denken als ze goede seks willen, dat is een mannelijke constructie. Dat het handig is, daar is geen twijfel over, maar wanneer komt de eerste robot die goed is met z’n mond, vragen wij ons af.

Gesponsorde artikelen