Je weet dat het echt veeeeeel te warm is als … je auto smelt

Je weet dat het echt veeeeeel te warm is als … je auto smelt

Een hittegolf in het noorden van Italië doet iedereen die er woont of op vakantie is serieus puffen en zweten. De temperaturen lopen er op tot bijna 38 graden Celsius en dat is ook warm voor … auto’s. Een Britse toerist merkte op dat een Italiaanse wagen zo hard aan’t afzien was van de hitte dat hij begon te smelten. 

De Britse toerist, John Westbrook, deelt foto’s van de smeltende Renault Megane. Volgens Westbrook stond de auto al enkele dagen op een parking voor het strand. “Het is puur door de hitte dat de auto begon smelten”, zegt hij aan Britse nieuwswebsite MailOnline. “Mijn vrouw en ik passeerden de auto en konden onze ogen niet geloven. De lak van de auto, delen van de bumper en zelfs de spiegels begonnen te druppen op de grond. Moraal van het verhaal: vertrouw NOOIT op Franse auto’s”, voegt hij eraan toe.

Het incident deed zich voor in het Italiaanse havenstadje Caorle, zo’n 60 kilometer van Venetië. De hittegolf in het noorden van Italië heeft al honderden bejaarden het leven gekost. De lokale pers waarschuwt toeristen voor de hoge temperaturen en raadt aan voorzorgsmaatregelen te treffen.

Check hoe de lak gewoon op de grond drupt

Zou je een brandwonde oplopen als je de carrosserie aanraakt?

Check hoe ’n groot stuk hier gewoon wegsmelt

Bron: Daily Mail

Gesponsorde artikelen