Jonge acteur Daniel Mickelson (23) onverwachts overleden

Daniel Mickelson, een beloftevolle acteur, is afgelopen zondag 4 juli in de Verenigde Staten overleden. Dat maakte zijn zus Meredith Mickelson bekend op Instagram. De jonge acteur werd amper 23 jaar.

“Mijn hart is kapot. Dit schrijven voelt zo fout en ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Gisteren verloor ik mijn broer, beste vriend en de andere helft van mijn hart. Er was geen persoon waar ik meer van hield op deze aarde. Er zijn geen woorden om te schrijven die hem voldoende eer aan kunnen doen. Iedereen die hem kende, hield van hem. Hij was de gelukkigste, vrolijkste en meest stralende mens ter wereld. Ik ben zo blij dat God mij koos om zijn zus te zijn tijdens zijn fantastische leven”, schrijft het 19-jarige supermodel Meredith Mickelson op Instagram over de dood van haar oudere broer. Bij de post deelde ze een foto van hen samen als kinderen op het strand.

Mani

Daniel Mickelson begon zijn acteercarrière in 2019. Toen maakte hij zijn opwachting als Billy in het vierde seizoen van de jongerenreeks Mani. Datzelfde jaar was hij ook te zien in de horrorfilm The Killer Clown Meets the Candy Man.

Vriendin Maddie Haley

Ook Maddie Haley, de vriendin van Daniel Mickelson, deelde op Instagram een emotionele boodschap na het overlijden van haar vriend. De twee begonnen iets meer dan een jaar te daten en waren regelmatig op elkaars sociale media te zien.

“Ik wil niet dat dit echt is. Woorden kunnen niet eens beschrijven hoe ik me nu voel”, schrijft ze. “Ik weet niet zeker hoe ik hier doorheen moet komen, maar ik zal sterk voor je zijn omdat ik weet dat dit is wat je zou hebben gewild. Alles wat ik nu doe is voor jou. Nu heb ik de rest van mijn leven een beschermengel aan mijn zijde. Ik ga je zo trots maken. Ik hou voor altijd van je, schat.”

Lees ook:

Meer
Lees meer...