‘Lisa’ eindigt deze week; wordt het Ben of Jonas?

Dit weekend is het zover. Dan krijgen we eindelijk te zien hoe Lisa afloopt. De grootste vraag die fans zich nu stellen: kiest ze voor Ben of Jonas? Deze week was de spanning alvast te snijden en leek iedereens voorkeur naar Jonas te gaan, maar uiteindelijk is het aan Lisa zelf om een keuze te maken. Wat die precies zal inhouden, krijgen we op zaterdag te zien in de grote finale.

De reeks Lisa ging in 2021 van start als opvolger van SaraLouisLouiseDavid en Ella. Maar in tegenstelling tot de voorgangers, kreeg Lisa meerdere seizoenen. Ondertussen zijn we aan het vierde seizoen toe. Dat seizoen is meteen ook het laatste, aangezien VTM ondertussen werkt aan de nieuwe telenovela Milo met Camille Dhont in de hoofdrol.

Lisa

Lisa ging afgelopen zomer in met een verrassing van formaat: Jonas (Oscar Willems) leeft. Al was nog niemand daarvan op de hoogte. Op het feestje van Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) kwam Gert (Bert Verbeke) de vredige rust stevig verstoren. Toen het tot een gevecht kwam tussen hem en Lisa’s nieuwe geliefde, dropte Gert een bommetje. Hij fluisterde Lisa in dat hij weet waar Jonas is.

Ondertussen is Jonas dus weer terecht, maar lijkt Lisa gelukkig te zijn in haar relatie met Ben. In de laatste week van het laatste seizoen zal het er dus om spannen. Lisa staat namelijk op het punt om te trouwen met haar nieuwe liefde, maar daar komen ook heel wat problemen bij kijken. Jonas speelt het spel namelijk bikkelhard, waardoor Lisa aan haar keuzes begint te twijfelen. Welke keuze ze uiteindelijk echt zal maken, zien we dit weekend in de laatste aflevering.

Lisa is nog tot en met zaterdag elke dag om 18.15 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...