‘Lisa’: Op deze datum kan je de allerlaatste aflevering bekijken

Na zes seizoenen zit de telenovelle Lisa er bijna op. Eind volgende week wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden op VTM en nu weten we ook de exacte datum daarvoor. Lisa zal namelijk eenmalig ook te zien zijn op zaterdag.

Telenovelles leken in Vlaanderen iets van enige tijd terug. Maar toen VTM enkele jaren geleden Sara opnieuw uitzond en dat weer een gigantisch succes was, besloot de zender een nieuwe telenovelle te maken. Het baseerde zich daarbij op het Duitse Anna und die Liebe, maar gaf daar wel zijn eigen interpretatie aan.

Slotweek

Op die manier was begin 2021 Lisa geboren met Tinne Oltmans in de titelrol. De telenovelle, die in het eerste seizoen maar liefst 111 afleveringen telde, was meteen een gigantisch succes. Er volgden dan ook al snel meerdere nieuwe seizoenen. Deze zomer maakte VTM dan toch bekend dat er een einde komt aan Lisa na in totaal 464 afleveringen.

Dat einde is nu wel heel dichtbij gekomen, al hebben we nog een lange slotweek te gaan. Want terwijl Lisa normaal enkel van maandag tot en met donderdag te zien is, kan je volgende week ook vrijdag en zaterdag kijken naar de telenovelle. Zaterdag 21 oktober is er zelfs een extra lange slotaflevering te zien.

Milo

Fans van telenovelles hoeven niet lang te treuren, want de opvolger van Lisa is al even in de maak. VTM werkt namelijk aan Milo, een nieuwe telenovelle met zangeres Camille Dhont in de hoofdrol. Je zal daar wel nog even op moeten wachten, want de plaats van Lisa wordt de komende tijd even ingepalmd door De Buurtpolitie.

Meer
Lees meer...