‘Lisa’ begint vanaf maandag aan laatste seizoen: Bekijk hier alvast een eerste scène

Hoe zal het aflopen met Lisa? Het laatste seizoen van de gelijknamige telenovela komt eraan. Vanaf volgende week krijgen we te zien hoe ze zal omgaan met het plotselinge nieuws dat haar grote liefde Jonas nog leeft en welke invloed dat zal hebben op haar leven.

Het nieuwe tv-seizoen gaat nu echt bijna van start. Enkele weken geleden maakten de drie grootste zenders hun programmatie voor het najaar bekend en daarbij gaan al heel wat programma’s volgende week van start. Daarbij horen natuurlijk ook soaps als Familie en Thuis, maar ook de telenovela Lisa is aan een nieuw seizoen toe. Dat gaat maandag 4 september van start met een (bijna letterlijk) startschot.

Lisa

De reeks Lisa ging in 2021 van start als opvolger van Sara, LouisLouise, David en Ella. Maar in tegenstelling tot de voorgangers, kreeg Lisa meerdere seizoenen. Ondertussen zijn we aan het vierde seizoen toe. Dat seizoen werd opgesplitst, waarvan de laatste 30 afleveringen dus vanaf volgende week te zien zullen zijn.

Lisa ging de zomer in met een verrassing van formaat: Jonas (Oscar Willems) leeft. Al was nog niemand daarvan op de hoogte. Op het feestje van Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) kwam Gert (Bert Verbeke) de vredige rust stevig verstoren. Toen het tot een gevecht kwam tussen hem en Lisa’s nieuwe geliefde, dropte Gert een bommetje. Hij fluisterde Lisa in dat hij weet waar Jonas is.

Preview

In een eerste clip zien we alvast hoe Lisa eist dat Gert haar de waarheid vertelt. Daarbij houdt ze hem zelfs onder schot, waarna Gert haar nog eens emotioneel op de rooster legt. De vraag is nu of Lisa zich sterk weet te houden of ze haar kalmte verliest en schiet. Maar zal ze dan ooit te weten komen waar haar grote geliefde Jonas is? En wat met Ben?

Bekijk de eerste clip uit Lisa hier:

Lisa is vanaf maandag 3 september elke weekdag om 18.20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...