McDonald’s brengt tijdelijk Big Mac-saus uit in fles

Goed nieuws voor fans van de Big Mac-saus van McDonald’s, want deze maand kan je de saus in een fles krijgen in de filialen van de fastfoodketen. Het gaat om een tijdelijke actie die vandaag, op 4 juli 2023, van start gaat en loopt tot het einde van de maand. Het gaat ook om een beperkte oplage. Wie dus een fles te pakken wil krijgen, zal er snel bij moeten zijn.

Er zijn veel mysteries in de wereld. Zo vragen mensen zich af of het monster van Loch Ness echt bestaat of hoe Stonehenge gebouwd werd. Een ander gigantisch mysterie is het recept van de Big Mac-saus van McDonald’s. Veel mensen probeerden de saus al na te maken, waarbij ze vaak in de buurt kwamen, maar niets kan natuurlijk tippen aan het origineel. En dat kan je nu kopen in een fles.

Big Mac-saus

Vanaf vandaag, dinsdag 4 juli 2023, kan je in de filialen van McDonald’s voor de eerste keer ooit een fles Big Mac-saus kopen. Het gaat om flessen van 250 ml, waarmee je dus ook thuis kan genieten van de saus, zonder de rest van de burger.

Je eigen fles Big Mac-saus bemachtigen, is heel makkelijk. Je gaat gewoon naar eender welk McDonald’s-restaurant, waar je een fles gratis krijgt bij een large Big Mac-menu. Je kan het dus een beetje zien als een speeltje bij een Magic Box, maar dan voor volwassenen. Er snel bijzijn is wel de boodschap, want het gaat om een limited edition en op = op.

Twee nieuwe Big Macs

Naast de Big Mac-saus in een fles kan je deze zomer ook twee nieuwe Big Macs vinden in McDonald’s. Het gaat daarbij om de terugkeer van de Big Mac Chicken, met krokante kipfilets in plaats van rundvlees en de Big Mac BLT (Bacon Lettuce Tomato). De twee burgers hebben uiteraard ook de bekende Big Mac-saus.

Deze burgers zullen beschikbaar zijn in augustus, na de actie van de Big Mac-saus. Daarna verdwijnen ze opnieuw van de menukaart.

Meer
Lees meer...