Miley Cyrus voelde zich verplicht om lesbisch te worden

Miley Cyrus
EPA

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus maakte een duidelijk statement. Ze vertelde namelijk dat ze zich verplicht voelde om lesbisch te worden omdat alle jongens “kwaadaardig” zijn.

De voormalige Disney-ster Miley Cyrus vertelde afgelopen zondag in een Instagram-live dat ze zich verplicht voelde om lesbisch te worden omdat alle jongens slechte bedoelingen hebben. Maar die mening trekt de zangeres nu in.

“Er zijn ook goede jongens”

Cyrus is momenteel namelijk samen met de Australische zanger Cody Simpson. Daarmee wil ze eigenlijk zeggen dat er altijd nog hoop is. “Er zijn ook goede jongens, geef de moed niet op”, vertelde de Amerikaanse tijdens haar live-video.

Haar Instagram-verschijning afgelopen zondag is de zoveelste keer dat Cyrus samen gezien wordt met Cody Simpson. De zangeres wil namelijk niet onder stoelen of banken steken dat de twee aan het daten zijn. Eerder vertelde Cyrus al dat ze zich niet thuis wil opsluiten om te daten.

View this post on Instagram

Tat Queen / King ????@billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Toch krijgt de zangeres ook veel kritiek omdat ze van de ene partner op de andere hopt. Zo was ze een aantal maanden geleden nog getrouwd met Liam Hemsworth. Maar die relatie strandde na amper zeven maanden huwelijk. Een aantal weken na die relatie deelde Cyrus de lakens met The Hills-actrice, Kaitlynn Carter.

Die relatie was ook geen lang leven beschoren en nu is Cyrus samen met de Australische Cody Simpson. Volgens sommige fans een beetje te veel van het goede. Maar de Amerikaanse zangeres liet zich niet doen en reageerde dan ook op sociale media.

Slutshaming

“Ik weet dat het publiek zich betrokken voelt bij al mijn relaties, omdat ze alles zagen sinds het begin. Ik denk dat mensen daarom zoveel te zeggen hebben over mijn leven en hoe ik het leef. Ze hebben mij zien opgroeien. Maar mannen krijgen nooit te maken met slutshaming. Zij hoppen lustig van de ene mooie vrouw naar de andere, zonder enige consequenties”, vertelt Cyrus op sociale media.

Wij wensen Miley en Cody in ieder geval veel succes toe met hun relatie. Want meisjes bestempelen als slet, is niet oké.

Gesponsorde artikelen