Moe? Deze app vertelt je exact wanneer je naar bed moet

Moe
iStock

Geeuwen, te veel koffie drinken, je ogen met wasknijpers open houden. Het zijn signalen dat je moe bent en niet veel geslapen hebt. Of meer, je slaapt al weken slecht. Dan is de volgende app iets voor jou. Sleepyti.me geeft aan om hoe laat je moet gaan slapen om uitgerust de volgende dag te beginnen. Probeer het gewoon zelf, it works.

Slaap is essentieel om volledig te kunnen genieten van het leven. Anders is functioneren op een normale manier niet mogelijk. Sleepyti.me brengt redding. Deze handige app zegt je exact wanneer je onder de wol moet kruipen om je slaap te maximaliseren. En zo minimaliseer je de nachtmerrie van onaangenaam wakker worden door het irritante geluid van je wekker. Gevolg: je voelt je fit en klaar om alle uitdagingen van het leven met frisse moed aan te gaan.

Sleepyti.me bepaalt je optimale bedtijd, gebaseerd op het tijdstip dat je moet opstaan en het uitgangspunt dat een goede nachtrust uit een aantal slaapcyclussen bestaat. In principe hebben we maar 4 à 5 uur slaap per nacht nodig. Maar dan moet je wel je slaapcyclus afronden. Wakker worden in het midden van een cyclus doet ons moe en groggy voelen, maar je cyclus exact afronden geeft je een boost, alertheid en fitheid.

Gemiddeld duurt het 14 minuten om in slaap te vallen. Zorg er dus voor dat je 14 minuten vroeger gaat slapen dan wat de site aangeeft.

iStock

Bij newsmonkey staat soms de wekker om 5:45 in de morgen …

Sleepyti.me

Dus moeten we op een van de volgende tijdstippen naar bed …

Sleepyti.me

Gewoon doen! Energie lacht je toe.

Reddit

Gesponsorde artikelen