Netflix schrapt ‘Cooking With Paris’ al na één seizoen

Cooking With Paris, de kookshow van Paris Hilton, krijgt geen tweede seizoen van Netflix. In de show kregen we Paris Hilton te zien die in elke aflevering samen met een nieuwe gast een gerecht op tafel toverde. En dat verliep nooit vlekkeloos.

Vorig jaar pakte Netflix uit met een kookprogramma van Paris Hilton. Een meesterchef is er aan haar duidelijk niet voorbijgegaan, maar dat maakte het programma juist de de moeite om naar te kijken. Toch zal het bij één seizoen blijven.

Cooking With Paris

Nadat een video waarin Paris Hilton een lasagne kookte viraal ging op YouTube dacht Netflix het gat in de markt gevonden te hebben. Ze gaven Paris haar eigen kookprogramma waarin ze verschillende gerechten maakt en daarbij geassisteerd wordt door verschillende andere celebrity’s.

In het eerste seizoen van Cooking With Paris kookte ze zo samen met Kim Kardashian, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons en haar eigen mama Kathy en zus Nicky Hilton. Paris deed dat steevast in haar meest extravagante designeroutfits en met de nodige blunders. Maar uiteindelijk stond er altijd wel iets op tafel.

Geen tweede seizoen

Wie hoopte dat er een tweede seizoen kwam, met nog meer bekende gezichten, moeten we nu teleurstellen. Netflix heeft namelijk besloten om geen tweede seizoen te maken van Cooking With Paris.

Paris zal haar maaltijden boordevol met eetbare glitter nu dus enkel nog voor zichzelf en haar gasten bereiden. Maar niets houdt haar natuurlijk tegen om opnieuw op YouTube aan het koken te gaan.

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen en dus enige seizoen van Cooking With Paris:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...