Dit mag je verwachten van het pretpark Super Nintendo World

Nintendo opent deze zomer zijn eerste pretpark in Osaka, Japan. Dankzij een nieuwe video weten we nu ook wat we mogen verwachten van Super Nintendo World.

De video, met muziek van Charli XCX en Galantis, bevat geen echte beelden van het pretpark. Dat is namelijk nog in opbouw aan de Universal Studios in Osaka in Japan. Met behulp van CGI toont Nintendo wel een realistisch beeld van hoe Super Nintendo World er zal uitzien.

Uit de video kunnen we afleiding dat bezoekers in het park kunnen rondlopen met een slimme armband met de naam Power Up Bands. De armband zal verbonden zijn met een applicatie op je smartphone en je toelaten om in het park digitale munten te verzamelen en te spelen tegen andere bezoekers.

Opening deze zomer

Het pretpark opent deze zomer in Japan. Volgens eerdere berichten zal dat gebeuren voor de start van de Olympische Spelen op 24 juli.

Na de opening in Osaka komt Super Nintendo World ook naar andere landen. Onder andere Hollywood en Orlando in de Verenigde Staten en Singapore krijgen hun eigen Nintendo-pretpark.

Zo zal Super Nintendo World eruit zien

https://www.youtube.com/watch?v=fTSA709zNzY
Meer
Lees meer...