Revolutie: deze sauzen bevatten geen calorieën. En je kan zelfs kiezen tussen Zero Mayonaise, Ketchup of BBQ-saus 

Revolutie: deze sauzen bevatten geen calorieën. En je kan zelfs kiezen tussen Zero Mayonaise, Ketchup of BBQ-saus 

Een sausje bij je eten is overheerlijk, maar voor de lijn is het natuurlijk vreselijk. Zo bevat één eetlepel mayonaise al snel 109.80 calorieën (kcal). Maar nu is er goed nieuws voor alle lekkerbekken: er zijn nieuwe sausjes zonder calorieën op de markt. Smullen zonder scrupules: dit moet je erover weten.

In de meeste sausjes die je in de winkel vindt, zitten bergen suikers en vetten. Wie zijn/haar slanke lijn wil behouden, kan daar dus maar beter afblijven. Dat beseffen ze bij Rabeko maar al te goed. Daarom heeft de Oost-Vlaamse voedselproducent vijf sauzen op de markt gebracht, waar nauwelijks calorieën in zitten. Je hebt de keuze tussen sweet mayo dressing , ketchup, spicy tomato, BBQ steak en zoetzuur. Verder bevatten ze amper suikers of vetten.

“In de winkel kreeg ik van klanten voortdurend de vraag hoe ze gezonde maaltijden meer op smaak konden brengen”, zegt Bart Dobbelaere van Antwerp Fitness Shop, die de sauzen samen met Koen Claus vervaardigde, aan P-Magazine. “Er bestaan natuurlijk wel dieetsausjes, maar die smaken veel te chemisch. Ik wil dieetsauzen die smaken zoals de sauzen die we thuis of op restaurant proeven.”

De Zero Calories kosten 4,90 euro per flesje en zijn hier te bestellen.

Zo zien de sausjes eruit:

Rabeko
Wij zijn alvast benieuwd naar de smaak.

Gesponsorde artikelen