“Kerry King zet Slayer verder met ex-Pantera-zanger Phil Anselmo als zanger”

Slayer blijft wellicht bestaan onder andere naam.
EPA

Alles wijst erop dat Slayer-gitarist Kerry King zijn tanden in een nieuw project zal zetten nu de band niet langer bestaat. Die nieuwe band zou in feite een voortzetting van de laatste Slayer-line-up worden zonder frontman Tom Araya en met Pantera-zanger Phil Anselmo.

Het gerucht werd bekend gemaakt door de muziekwebsite Metal Injection. Paul Bostaph, de laatste drummer van Slayer, verspreidde het gerucht in een online gesprek met Shadows Fall-drummer Jason Bittner.

“Er is iets op til met een vriend die je heel goed kent”, zei Bostaph. Voormalig Pantera-zanger Phil Anselmo zou de zang voor zijn rekening nemen. De rest van de band zou bestaan uit de laatste Slayer-line-up: gitarist Kerry King, drummer Paul Bostaph en gitarist Gary Holt.

Coronabesmettingen

EPA

Die laatste stond twee weken geleden nog in de Ancienne Belgique met zijn andere band Exodus en de bands Testament en Death Angel. Enkele dagen geleden raakte bekend dat leden van de drie bands, inclusief Holt, besmet zijn met het coronavirus. De besmette bandleden en hun familie zitten ondertussen in hun woningen in de Amerikaanse staat Californië in quarantaine.

Gesponsorde artikelen