‘Temptation’-Pommeline stampt eigen tattooshop uit de grond

Pommeline
Temptation Island VIPS

Het populairste Temptation Island-koppel is zonder twijfel Pommeline en Fabrizio. Hun relatie kwam de afgelopen weken en maanden geregeld in de media. Maar nu lijkt het erop dat Pommeline alle banden met Fabrizio verbreekt. De Oost-Vlaamse opent binnenkort namelijk haar eigen tattoo-shop.

Afgelopen zomer beleefden Pommeline en Fabrizio nog een heus sprookje. De twee waren smoorverliefd én verloofd. Om die eeuwige trouw te bewijzen kregen de twee het lumineuze idee om mee te doen met Temptation Island VIPS (een programma voor semi-bekende mensen). Ondanks dat de twee vele waters doorzwommen op het Aziatische eiland kozen ze resoluut voor elkaar.

Over en uit

Eind goed, al goed, toch? Niet helemaal … Want toen het koppel terug in België kwam, verliep dat niet van een leien dakje. Fabrizio bleef namelijk veel contact houden met verleidster Julia van Temptation Island VIPS. Uiteindelijk bleek dat hij stiekem verliefd was geworden op de verleidster, wat volgens de spierbundel eerst ‘gewoon vriendschappelijk’ was. Pijnlijk voor Pommeline én een huwelijk kwam er ook niet meer van.

De twee besloten om uit elkaar te gaan, maar één klein nadeel, Pommeline werkte wel nog altijd in Fabrizio’s tattooshop. Ze konden naar eigen zeggen nog door een deur, maar vrienden was toch een brug te ver.

Eigen tattooshop

Nu maakte Pommeline bekend dat ze haar eigen tattooshop gaat openen die de naam Inkspired krijgt. Op die manier verbreekt de blondine alle banden met Fabrizio en kan ze verder met haar eigen leven. Op Instagram laat ze alvast het logo zien van haar nieuwe tattooshop.

Haar nieuwe zaak gaat wel pas in 2020 open. Dat komt omdat ze het pand nog maar net gevonden heeft en er nog veel renovatiewerken moeten gebeuren.

Het is niet de eerste keer dat we Pommeline verder zien gaan met haar leven. Zo maakte ze eerder al bekend dat ze meedoet met het nieuwe progamma Celebs Gaan Daten dat volgende week op VIJF van start gaat. In het programma zoeken Goedele Liekens en Jani Kazaltzis naar een geschikte kandidaat om te daten. Pommeline gaat dus niet enkel opzoek naar een nieuw lief maar begint ook nog eens met haar eigen zaak, you go girl.

Gesponsorde artikelen