Left Right
scrollTop top

Uitbreiding ‘World of Warcraft: Shadowlands’ komt uit op 24 november


World_of_Warcraft_Shadowlands
© World of Warcrafts: Shadowlands

De nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft heeft eindelijk een officiële lanceringsdatum. Shadowlands komt uit in de nacht van 23 op 24 november om middernacht.

De lancering van World of Warcraft: Shadowlands stond eigenlijk gepland voor 27 oktober, maar de ontwikkelaar had die datum verlaat naar “later dit jaar”. Spelers die de uitbreiding als bètatester hadden gespeeld hadden namelijk aangegeven dat er problemen waren.

Aanpassingen

Daarom hebben de makers de tijd genomen om de uitbreiding verder op te poetsen en het eindspel te versterken. Daarbij zijn onder andere de gevechten en beloningen in de Maw herzien. Daarnaast zijn ook de Covenant-systemen herwerkt zodat je keuze meer onmiddellijke impact heeft en je langetermijndoelen duidelijker zijn.

“We willen iedereen in de WoW-community bedanken die ons heeft geholpen te staan waar we nu zijn, inclusief spelers die nieuwe personages in de Shadowlands pre-patch waarderen, evenals alle bètatesters die ons waardevolle feedback blijven geven over de uitbreiding”, schrijft World of Warcraft op zijn website bij de aankondiging.

Vijf nieuwe zones

De nieuwe uitbreiding World of Warcraft: Shadowlands is beschikbaar vanaf 24 november om middernacht. Het is de achtste uitbreiding voor World of Warcraft en geeft spelers vijf nieuwe zones. Op 10 november begint het pre-launchevent en op 8 december start de eerste raid, Castle Nathria, samen met het eerste seizoen van Shadowlands.

Bekijk de trailer van World of Warcraft: Shadowlands


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…